«Ήλιος»: Ο Νικήτας έτοιμος να κάνει νέα ληστεία για να απαλλαγεί από την Τζένη

Καταιγιστικές πρόκειται να είναι οι εξελίξεις στα επερχόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Ήλιος».

Πιο συγκεκριμένα βέβαια, στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε την Εύα να φροντίζει τον Ιάσονα στο κρησφύγετο του, ενώ μεταξύ τους αρχίζει να αναπτύσσεται μια σχέση εμπιστοσύνης. Ωστόσο τα ψέματα που λέει στην Αλίκη για να λείπει από το σπίτι, θα φέρουν εντάσεις.

Εν συνεχεία, η Μαργαρίτα θα επισκεφθεί αιφνιδιαστικά την Αλίκη και θα την ρωτήσει γιατί παρακολουθούσε την κηδεία του άντρα τη. Παράλληλα, η Έλσα ετοιμάζεται να στείλει στη Μαργαρίτα τα στοιχεία που έχει για το φόνο του άντρα της.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης εντοπίζει μέσα στις φωτογραφίες του πρωτοχρονιάτικου πάρτι μία γυναίκα το πρόσωπο της οποίας δεν φαίνεται, ωστόσο εκείνος θέλει να τη βρει. Επίσης, ο Νικήτας ετοιμάζεται να κάνει μια νέα ληστεία προκειμένου να μπορέσει να απαλλαγεί επιτέλους από την Τζένη.

Ο Αντώνης θα προσπαθήσει να φυγαδεύσει την Δάφνη με το μωρό, παρόλα αυτά όμως ο κίνδυνος τους ακολουθεί. Ένα βίντεο για την υπόθεση Βορίδη θα φτάσει στο γραφείο του Δημήτρη, την στιγμή κατά την οποία η Αλίκη νιώθει πως κάθε λεπτό, μετράει σε βάρος της.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (Τετάρτη 06/10/2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss