Iμράν Χαν: Η αστυνομία του Πακιστάν κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό για «τρομοκρατία»

Η αστυνομία του Πακιστάν απήγγειλε κατηγορίες στον πρώην πρωθυπουργό της χώρας, Ίμραν Χαν, σύμφωνα με τους νόμους κατά της τρομοκρατίας. Στα ύψη η πολιτική ένταση στη χώρα

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η πολιτική ένταση στο Πακιστάν με τους υποστηρικτές του πρώην ηγέτη Ιμράν Χαν να έχουν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι του, με την υπόσχεση να «αναλάβουν δράση» εάν συλληφθεί.
Από τότε που εκδιώχθηκε από την εξουσία τον Απρίλιο, ο Χαν υπήρξε ένθερμος επικριτής της κυβέρνησης και του στρατού της χώρας. Η αστυνομία ανακοίνωσε τις κατηγορίες αφού ο πρώην αθλητής του κρίκετ που έγινε πολιτικός κατηγόρησε τις αρχές ότι βασάνισαν το βοηθό του, ο οποίος κρατείται με την κατηγορία της εξέγερσης.

Σε ομιλία του το Σάββατο (20/8) ο Χαν κατηγόρησε τον αρχηγό της αστυνομίας του Ισλαμαμπάντ και μια γυναίκα δικαστή για την κράτηση και τη φερόμενη κακομεταχείριση του συναδέλφου του στο κόμμα, Σαχμπάζ Γκιλ. «Θα πρέπει να ετοιμαστείτε καθώς θα λάβουμε μέτρα εναντίον σας», είπε.

Έκτοτε αξιωματούχοι κατηγορούν τον πρώην ισχυρό άνδρα της χώρας, για παραβίαση του αντιτρομοκρατικού νόμου της χώρας για φερόμενες απειλές με στόχο κρατικούς αξιωματούχους.

Εκατοντάδες υποστηρικτές του πρώην πρωθυπουργού συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του στο Ισλαμαμπάντ μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης για την έναρξη έρευνας, απειλώντας οτι θα «καταλάβουν» την πρωτεύουσα εάν η αστυνομία προσπαθήσει να τον συλλάβει.
Οι αστυ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss