Ίνα Ταράντου: Πέρασα άσχημα, στην εκπομπή με τον Λιάγκα και τη Σκορδά

Η Ίνα Ταράντου αναφέρθηκε στην εμπειρία της ως αρχισυντάκτρια στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Η Ίνα Ταράντου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στα νούμερα της τηλεθέασης, αλλά και στη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του OPEN μίλησε στην τηλεόραση του «MEGA» και δήλωσε πως φυσικά, παρακολουθεί την τηλεθέαση.
«Σαφώς και βλέπουμε τα νούμερα κι ότι είναι πολύ χαμηλή η τηλεθέαση αυτήν την περίοδο. Είναι πάρα πολύ νωρίς και θεωρώ ότι είναι πολύ άδικο να πει κάποιος κάτι, γιατί δεν έχει δοθεί ο χρόνος να δείξει τι είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνεργασία της στο παρελθόν με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ως αρχισυντάκτρια του «Πρωινού».
«Ήταν η περίοδος που αναζητούσα δουλειά και βρήκα αυτήν. Δεν ήμουν καθόλου καλή, το ομολογώ. Πέρασα άσχημα, γιατί ούτε κι εγώ μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτόν το ρόλο και για τα παιδιά που με εμπιστεύτηκαν. Εντάξει, δεν μπορούσε να γίνει αυτό. Είχα φύγει, πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Δεν μου αρέσει να μένω κάπου, που εγώ δεν μπορώ να προσφέρω τα ανάλογα που περιμένουν οι άλλοι»

Αναφορικά με τη στιγμή που θα αποχωρήσει από την τηλεόραση δήλωσε: «Ονειρεύομαι τη στιγμή αυτή. Θα ήθελα να φύγω σχετικά σύντομα και να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω πιο χρήσιμα πράγματα. Για παράδειγμα, να προσφέρω εθελοντική εργασία».
Σχετικές ειδήσεις
Γιώργος Λιάγκας: Πόσο θα κάτσει και η Κορινθίου, καμιά βδομάδα ακόμα;
Τηλεθέαση: Κρατά την πρωτιά ο Γιώργος Λιάγκας – Τι έκανε η Σκορδά

Κανάκης σε Λιάγκα για φωτογραφίες 12χρονης: «Τι ξεφτίλα είναι αυτή;»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss