Indie nails: τι ακριβώς είναι η νέα τάση στα νύχια;

Το 2021 από ότι όλα δείχνουν θα έχει πολύ fun σε πολλά επίπεδα και σε ότι έχει να κάνει με το μανικιούρ εκεί το trend απογειώνεται. Φαίνεται πως όλη αυτή η εσωστρέφεια και ο εγκλεισμός των προηγούμενων ημερών δημιουργεί μια έντονη ανάγκη για οτιδήποτε ευχάριστο, δημιουργικό και… πολύχρωμο και τα νύχια μας αποτελεί πρόσφορο έδαφος για όλα αυτά. 

Φυσικά και θα υπάρξει και αρκετός μινιμαλισμός (οι τάσεις είναι μοιρασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιήσουν τους πάντες) αλλά στον αντίποδα αυτού, τα indie nails είναι ότι πιο hot- fun! Σύμφωνα, μάλιστα, με το Refinery29 και το Pinterest, η αναζήτηση της φράσης indie nails έχει αυξηθεί κατά 21% από την αρχή της χρονιάς γεγονός που δείχνει μια τάση. 

Τι είναι, όμως, τα indie nails και πώς θα το κάνεις σωστά; Θα το κάνεις σωστά αν έχεις φαντασία και αν αντιμετωπίζεις το κάθε νύχι διαφορετικά: ένα smiley face σε ένα νύχι, μερικές μαργαρίτες στο άλλο, ένα σύμβολο yin-yang στο τρίτο και πάει λέγοντας. Εξάλλου, indie είναι εν συντομία η λέξη independent, δηλαδή, η ανεξαρτησία και η ελευθερία σε όλα τα επίπεδα. 

Παρακάτω μερικές ιδέες για να έχεις πλήρη εικόνα!

@overglowedit 

Δεν χρειάζεται να έχεις εξαιρετικά skills για να υιοθετήσεις το indie nail trend. Μάλιστα, μπορείς να το κάνεις και από το σπίτι σου με εξαιρετική επιτυχία, αρκεί να κολλήσεις μερικά αυτοκόλλητα σε κάθε νύχια και, γιατί όχι, να κάνεις και μια πιο ιδιαίτερη γραμμή γαλλικού όπως είναι αυτή η κίτρινη εδώ. 

@beanailedit

Αυτή η αυτοδίδακτη nail artist μας δείχνει μια κλασική προσέγγιση του indie nail trend ή, αλλιώς, αυτό ακριβώς που εννοούσαμε όταν σου λέγαμε ότι το συγκεκριμένο μανικιούρ απαιτεί απλώς… φαντασία!

@thehangedit

H celebrity nail artist, ang Nguyen, μας δείχνει πώς οτιδήποτε φαινομενικά αταίριαστο και αντιφατικό σετάρεται τελικά τέλεια! 

@thehangedit

Μια πιο girly εκδοχή των indie nails! Αν θέλεις να είσαι σίγουρη ότι το κάνεις σωστά, ζωγράφισε μερικά smiley face στα νύχια σου!

@evemeetsnails

Για να κάνεις αυτό το nail art με indie επιρροές θα χρειαστείς οπωσδήποτε ένα λεπτό πινέλο ώστε να δημιουργήσεις με ακρίβεια αυτές τις γραμμές. 

@evemeetsnails

Το yin και το yang στην πιο ήπια- γήινη εκδοχή τους μας αρέσουν πολύ και φυσικά πρόκειται για ένα print που θα σε υιοθετήσει με ασφάλεια στην indie λογική.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss