Ινδονησία: Απόλυση του επικεφαλής της αστυνομίας μετά την τραγωδία

Ινδονησία: Παύτηκε απ’ τη θέση του ο επικεφαλής της αστυνομίας στην πόλη Μαλάνγκ, μετά την τραγωδία των εκατοντάδων θυμάτων στον αγώνα Αρέμα-Περσεμπάγια Σουραμπάγια.

Οι αρχές της Ινδονησίας έχουν αρχίσει τις έρευνες αναφορικά με το ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας που «χτύπησε» τη χώρα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Συγκεκριμένα το ματς της Αρέμα με την Περσεμπάγια Σουραμπάγια, στον οποίο δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 125 άνθρωποι σε τραγικά επεισόδια, με τον αριθμό διαρκώς να αυξάνεται.

Ήδη ο αρχηγός της αστυνομίας της χώρας, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου γνωστοποιώντας πως παύεται απ’ τη θέση του ο επικεφαλής της αστυνομίας στην πόλη Μαλάνγκ. Εκεί όπου σημειώθηκε η τραγωδία.

Το θέμα δε σταματά εκεί. Ο Ντέντι Παρσέτγιο, αρχηγός της αστυνομίας στην Ινδονησία, πέρα απ’ την απομάκρυνση του Φερλί Χινταγιάτ, έκανε γνωστή την ανάκριση που έχει διενεργηθεί σε 28 αστυνομικούς που ήταν στο γήπεδο. Με τους 8 εξ αυτών να έχουν τεθεί ήδη σε διαθεσιμότητα, καθώς η έρευνα γι’ αυτούς συνεχίζεται.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss