Ινδονησία: Στους 174 οι νεκροί από τα σοβαρά επεισόδια – Προσοχή σκληρές εικόνες (photos+videos)

Τραγικός είναι ο απολογισμός από τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μετά το ντέρμπι της Αρέμα με την Περσεμπάγια, καθώς 174 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Εικόνες που κόβουν την ανάσα έρχονται από την Ινδονησία, μετά τα σοβαρά επεισόδια στο πλαίσιο του αγώνα της Αρέμα με την Περσεμπάγια.

Η δεύτερη πήρε το «διπλό» 3-2 στην έδρα της πρώτης, στο ντέρμπι της χώρας και αμέσως μετά ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τη βαριά ήττα, οι οπαδοί της Αρέμα «βούτηξαν» στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούστηκαν με την Αστυνομία.

Η τελευταία έκανε χρήση χημικών, προκειμένου να τους σταματήσουν, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η ένταση. Πολλοί οπαδοί έχασαν τις αισθήσεις τους, ενώ άλλοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, δύο αυτοκίνητα της Αστυνομίας κάηκαν ολοσχερώς, ενώ η ένταση συνεχίστηκε και εκτός γηπέδου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων φτάνει στους 174, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, ενώ περισσότεροι από 300 είναι οι τραυματίες. Πάντως, υπάρχουν φόβοι πως ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τον Ακχμάντ Χαντιάν Λουκίτα, τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, άμεσα θα αρχίσει έρευνα για τα επεισόδια, ενώ η λίγκα ανακοίνωσε αναστολή του πρωταθλήματος για μία εβδομάδα.

Τέλος, σύμφωνα με τον Υπουργό Ασφαλείας της Ινδονησίας, στο ντέρμπι είχαν πουληθεί 42.000 εισιτήρια, αντί των 38.000 που είχαν συμφωνηθεί να διατεθούν.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss