Είναι γεγονός! To Annihilation του Alex Garland κάνει πρεμιέρα… στο Netflix

Οι φήμες, η οποίες ήθελαν την Paramount να έχει δώσει τα χέρια με τον streaming κολοσσό Netflix, για την προβολή της νέας ταινίας του Alex Garland (Ex Machina, 28 Days Later), επιβαιβεώθηκαν.

Έτσι μετά απο την ταινία The Cloverfield Paradox (παραγωγής Paramount), η οποία έκανε την πρεμιέρα της πρίν απο 20 ημέρες, είναι η σειρά της νέας και μεγάλης παραγωγής του οραματιστή σεναριογράφου και σκηνοθέτη Alex Garland, ο οποίος βασίζεται στο αναγνωρισμένο μπεστ σέλερ “Η Τριλογία της Νότιας Ζώνης” του Τζεφ Βάντερμιερ, με το τίτλο Annihilation, όπου θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 12 Μαρτίου.

Απο σήμερα η ταινία ξεκινά να προβάλεται βέβαια στήν Αμερική, στήν Κίνα και τον Καναδά σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών, αλλά απο τις 12 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες (μαζί και η Ελλάδα)

Κεντρική ηρωίδα της υπόθεσης είναι η Λένα (Natalie Portman), βιολόγος και πρώην στρατιωτικός, η οποία γίνεται μέλος μιας αποστολής που έχει σκοπό να εξιχνιάσει τι συνέβη στο σύζυγό της στη Ζώνη Χ, εκεί όπου ένα μοχθηρό και μυστήριο φαινόμενο που επεκτείνεται σε όλη την αμερικανική ακτογραμμή.

Μετά την είσοδό της στην περιοχή, η ομάδα αποστολής ανακαλύπτει έναν κόσμο μεταλλαγμένων τοπίων και πλασμάτων, που είναι ταυτόχρονα και όμορφα αλλά και επικίνδυνα, απειλώντας τόσο τη ζωή όσο και τη λογική τους.

Μαζί με την Natalie Portman, εμφανίζονται επίσης οι: Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Tuva Novotny και ο Oscar Isaac.

 

https://www.facebook.com/NetflixGR/videos/518211175246054/

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss