Ίντερ: Δεν υπάρχει θέμα Ιντζάγκι, ξεκαθάρισε ο Ζανέτι

Ίντερ: Ο Χαβιέ Ζανέτι ξέκοψε κάθε φήμη για απομάκρυνση του Σιμόνε Ιντζάγκι λόγω των κακών αποτελεσμάτων των «νερατζούρι».

Υπήρξε απ’ τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Ίντερ. Πλέον έχει το ρόλο του αντιπροέδρου στους «νερατζούρι». Ο Χαβιέρ Ζανέτι μίλησε για την κακή αρχή που έχει κάνει η ομάδα του Μιλάνου στη σεζόν, καθώς έχει βρεθεί στο -5 απ’ την κορυφή στο Καμπιονάτο.

Ο Αργεντινός δεν άφησε κανένα περιθώριο στο θέμα του Σιμόνε Ιντζάγκι. Παραμένει στη θέση του όπως τόνισε:

«Για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί ευθύνονται όλοι, όχι μόνο ο προπονητής. Το ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν όπως το περιμέναμε. Όχι δεν κινδυνεύει. Εξάλλου δε θα ήταν σωστό καθώς ευθυνόμαστε όλοι για αυτές τις εμφανίσεις. Τώρα χρειαζόμαστε προσωπικότητα για να βγούμε από αυτή τη θέση».

Ο Ζανέτι έδειξε αισιόδοξος αναφορικά με τη συνέχεια, πιστεύοντας πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση: «Το έχουμε αποδείξει και στο πρόσφατο παρελθόν. Απλά πρέπει να βρεθεί ξανά. Αυτό το γκρουπ είναι αρκετά δεμένο».

Όσο για τη συνέχεια που έρχονται τα σπουδαία ματς με Ρόμα και Μπαρτσελόνα, είπε:

«Αυτοί οι αγώνες και οι αντίπαλοι έρχονται τη σωστή στιγμή γιατί μέσα από κάποια θετικά αποτελέσματα μπορούμε να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας και να κοιτάξουμε μπροστά».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss