Ιωάννα Μαλέσκου: «Είχα προτάσεις αλλά δε μιλάω μέχρι να είναι επίσημο»

Αποκαλυπτική η Ιωάννα Μαλέσκου: Η νέα καθημερινότητα εκτός τηλεόρασης και η προσωπική ζωή της

Η Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί του Σαββάτου μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε ενώ αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική της απουσία.
Την ίδια στιγμή, παραδέχθηκε πως τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε μια πολύ γλυκιά και υγιή σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά και πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσει σύντομα την δική της οικογένεια.

Μάλιστα, τόνισε πως θα ήθελε πολύ αυτή την ηρεμία και γαλήνη που νιώθει τώρα, να την ένιωθε κι όταν πρωτοξεκίνησε την δική της εκπομπή στον ΣΚΑΙ.
«Συνειδητοποιημένα έχω πάρει αυτή την απόφαση να απέχω και δεν δίνω συνεντεύξεις. Μετακόμισα σε νέο σπίτι με κήπο για να υπάρχει περισσότερος χώρος για τα σκυλιά. Η οικογένεια μεγάλωσε, είναι σαν παιδιά. Το 2022 με δίδαξε ποιους να εμπιστεύομαι και ποιους όχι, να μην κάνω πράγματα επαγγελματικά που καμιά φορά χρειάζεται να κάνεις αλλά τελικά χρεώνεται κάτι σε σένα. Αναθεώρησα και επαναπροσδιόρισα πράγματα, έβαλα άλλες προτεραιότητες», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Έπραξα σωστά που έμεινα εκτός τηλεόρασης, μου βγήκαν σε καλό οι αποφάσεις μου. Βλέποντας το τηλεοπτικό σκηνικό δεν θα μου έκανε καλό να βρισκόμουν αυτή την περίοδο με κάποιο project που δεν θα ήμουν εγώ. Είχα προτάσεις και ενδιαφέρον – αυτό είναι το όμορφο της υπόθεσης – αλλά η Ιωάννα δεν μιλάει αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο και ολοκληρωμένο. Έχω στεναχωρηθεί για πράγματα που έχουν γραφτεί», πρόσθεσε.
Σχετικά με την προσωπική ζωή της, η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε: «Δεν ήθελα να γίνω μαϊντανός, οπότε δεν είχα δείξει πολλά στοιχεία μου. Αυτή την ηρεμία που έχω τώρα μακάρι να μπορούσα να την είχα και νωρίτερα, θα ήμουν πολύ διαφορετική. Η προσωπική ζωή, η ηρεμία και όσο το προστατεύεις σου δίνει την ασφάλεια και τη χαρά να θέλεις να δημιουργήσεις.

Είναι δύσκολο όταν ο σύντροφός σου δεν είναι συνηθισμένος σε αυτόν τον βομβαρδισμό που υπέστη έντονα το προηγούμενο διάστημα. Απογοητεύτηκα από το πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Δεν είναι καθόλου μακρινό το όνειρο να κάνω οικογένεια. Επειδή έχω μεγαλώσει σε μια υγιή οικογένεια, είναι το πρότυπο μου. Ασφαλώς θέλω πάρα πολύ να μεγαλώσω την οικογένεια μου. Έχω ωριμάσει και προκύπτει και από τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεσαι σε σχέση».

Σχετικές ειδήσεις
Ιωάννα Μαλέσκου: Πήρε πίσω τον λογαριασμό της στο Instagram – «Θα μιλήσω για την εμπειρία μου»
Μαλέσκου: Θύμα χάκερ η παρουσιάστρια – Έχασε τον λογαριασμό της στο Instagram
Ιωάννα Μαλέσκου: Το βίντεο μέσα από τη θάλασσα με τον σκύλο της έγινε viral


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss