Ιωάννα Μαλέσκου: Ποιος είναι ο γοητευτικός άνδρας που μπήκε στη ζωή της;

Η Ιωάννα Μαλέσκου βιώνει διάφορες αλλαγές στη ζωή της, τόσο επαγγελματικές, όσο και προσωπικές. Ωστόσο, για την προσωπική της ζωή, οι λεπτομέρειες που ξέρουμε είναι ελάχιστες.

Τους τελευταίους μήνες, η όμορφη παρουσιάστρια απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με το φλερτ της με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Μάριο Χεζόνια, το οποίο όμως έληξε άδοξα στις αρχές του φετινού καλοκαιριού.

Παρόλα αυτά, οι φήμες θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου να περνά ένα υπέροχο καλοκαίρι και μάλιστα, όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο της «ON TIME», να έχει ήδη βρει τον έρωτα στα μάτια ενός ιδιαίτερα γοητευτικού και εντυπωσιακού άνδρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, πρόκειται για έναν εκπαιδευτή σκύλων, με τον οποίο η παρουσιάστρια μοιράζεται, εκτός των άλλων, και την αγάπη της για τα ζώα.

Όπως γράφει η εφημερίδα, οι δυο τους κάνουν πολύ καλή παρέα και περνούν πολλές ώρες μαζί. Κάποιοι κάνουν λόγο για μια τρυφερή φιλία, η οποία προχώρησε σε κάτι παραπάνω.

Κάποιοι λένε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, ακόμα και βραδινές ώρες, επισκέπτεται το κτήμα στην Παλλήνη, όπου είναι η έδρα του εκπαιδευτή. Τέλος, ουκ ολίγοι είναι εκείνοι, που όπως λένε, την έχουν δει με το αυτοκίνητό της στην περιοχή.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss