Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με καυτό μαύρο μπικίνι

Στην Κύπρο βρίσκεται για διακοπές η Ιωάννα Μαλέσκου, αφού η εκπομπή Love it έριξε πριν λίγες ημέρες αυλαία για την φετινή σεζόν.

Για αυτό το λόγο, η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ετοίμασε τις βαλίτσες της και έφυγε για διακοπές στη Λάρνακα. Μάλιστα η Ιωάννα Μαλέσκου παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της εκεί.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανάρτηση

Αυτή τη φορά, η ξανθιά παρουσιάστρια ξετρέλανε τους followers της, δημοσιεύοντας στο προφίλ της ένα στιγμιότυπο όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με καλοκαιρινή διάθεση και ένα σέξι μαύρο μπικίνι.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από την ώρα που απολάμβανε το ντους της στην παραλία και εντυπωσίασε με τις αναλογίες της για ακόμα μια φορά, αφού διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz.

«Φυσάει αέρας… αλλαγών! Μην μπερδεύεστε, απέχει παρασάγγας από το περίφημο “Όπου φυσάει ο άνεμος!”» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο σέξι χορός 

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της εκπομπής «Λούης Night Show», που μεταδίδεται στον Alpha Κύπρου. Εκεί έδειξε τις χορευτικές της ικανότητες για ακόμη μια φορά, ενώ ξεδίπλωσε και τις ικανότητές της στο τραγούδι, καθώς ερμήνευσε παραλλαγμένο το τραγούδι «Καραμέλα» της Ελένης Φουρέιρα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου… γλύκανε το τηλεοπτικό κοινό με τον σέξι χορό της, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ ανεβασμένη διάθεση.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss