Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έχει δεχτεί πολλές τηλεοπτικές προτάσεις σε διάφορους ρόλους

Πολλές τηλεοπτικές προτάσεις έχει δεχτεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στην Καλλιθέα, κατάφερε να βρει τη δύναμη να ξανασταθεί στα πόδια της και να βρει τα νέα της πατήματα στην καθημερινότητα της, ενώ ταυτόχρονα ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά με τα χειρουργεία στα οποία υποβάλλεται για την αποκατάσταση της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» τoυ ΑΝΤ1, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει ήδη δεχθεί πολλές προτάσεις για να πάρεις σε τηλεοπτικά προγράμματα με την ίδια το σκέφτεται σοβαρά, αν και η επιθυμία της είναι να κάνει συγκεκριμένο project.

Κέλλυ Χεινοπώρου: «Εκείνη το σκέφτεται θετικά όλο αυτό»

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις σε διάφορους ρόλους που θα ήθελαν να την δουν οι τηλεοπτικοί παραγωγοί που την έχουν προσεγγίσει. Και για κριτική επιτροπή και να αποτελέσει μέρος μιας παρέας, μια ψυχαγωγική εκπομπή… Εκείνη το σκέφτεται θετικά όλο αυτό, αλλά η ίδια θα ήθελε να κάνει μια εκπομπή στην οποία να αφηγείται ιστορίες, να συναντά ανθρώπους και μέσα από αυτούς να περνά μηνύματα» είπε η Κέλλυ Χεινοπώρου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο Γιώργος Λιάγκας, στη συνέχεια, μίλησε πιο συγκεκριμένα: «Από την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, της έχουν γίνει τουλάχιστον δύο προτάσεις. Η μία είναι για να συμμετάσχει σε βραδινό πρόγραμμα και η άλλη είναι για να συμμετάσχει σε καθημερινή εκπομπή, έχοντας τη δική της ρουμπρίκα».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.