Ιωάννα Τούνη: «Δεν παντρεύομαι με κοιλιά» – Πότε θα γίνει ο γάμος;

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και αποκαλύπτει αν επιθυμεί να κάνει τηλεόραση μετά τη γέννηση του μωρού της

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες που τους συνάντησαν σε δημόσια εμφάνισή τους. Το ζευγάρι αναφέρθηκε στο γάμο του, αποκαλύπτοντας το πότε σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
«Η εγκυμοσύνη είναι χαριτωμένη. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, έχω ακόμα ανακατωσούρες και λίγους εμετούς. Πρήζω εδώ τον ήρωα όλη μέρα. Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος αλλά δε ξέρω κατά πόσο αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Σε ερώτηση για τον γάμο, η Ιωάννα Τούνη δήλωσε πως «με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα, μετά τη γέννηση ο γάμος. Οι ερωτήσεις που μου κάνετε, είναι οι ερωτήσεις που με στοιχειώνουν. Με τίποτα!», είπε η Ιωάννα Τούνη,
Σε ερώτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο να τη δούμε τηλεοπτικά, ξεκαθάρισε: «Ούτως ή άλλως με βλέπετε σπάνια στην τηλεόραση. Μάλλον ο Δημήτρης θα κάνει τηλεόραση κι εγώ με τον μπέμπη θα βλέπουμε και θα βαράμε παλαμάκια από τον καναπέ».

«Όταν χαλαρώνει το επαγγελματικό κομμάτι, ξυπνάνε οι ορμόνες και την πληρώνω εγώ», δήλωσε από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube
Διαβάστε επίσης:
Ιωάννα Τούνη: «Ευχαριστώ τον Αλεξάνδρου για τη μελανιά στην κοιλιά»

Oι Έλληνες influencers που βρίσκονται στην κορυφή του Instagram
Λιποθύμησε στο αεροπλάνο η Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο με όσα συνέβησαν


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss