Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πέρασαν από «σαράντα κύματα» για να φτάσουν στην Βενετία

Στην Ιταλία ταξίδεψαν αυτές τις μέρες η Ιωάννα Τούνη και ο συντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου. 

Η Ιωάννα Τούνη λίγους μήνες πριν φέρει το πρώτο της παιδί κόσμο αποφάσισε να ταξιδέψει με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιταλία ταξίδεψαν. Το ζευγάρι που περιμένει με ανυπομονησία τον γιο τους έκανε μια ρομαντική απόδραση στη Βενετία. Ωστόσο μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους πέραν από «σαράντα κύματα» καθώς βρέθηκαν για αρκετές ώρες στον δρόμο αφού τα δρομολόγια (σ.σ. αεροπλάνο και τρένο) δεν τους ευνόησαν.
Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας χρειάστηκε να ταξιδέψει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα προκειμένου να συναντήσει τον καλό της. Το ζευγάρι ταξίδεψε αρχικά από την Αθήνα και το Ελευθέριος Βενιζέλος στη Μπολόνια. Από εκεί χρειάστηκε να πάρουν το τρένο για να βρεθούν στη Βενετία. Όπως αποκάλυψε όμως, η Ιωάννα Τούνη, τόσο στην πτήση, όσο και στα δρομολόγια των τρένων υπήρξε καθυστέρησ. Η ατυχία δεν τελείωσε εκεί καθώς οι ίδιοι έχασαν το τρένο για ένα λεπτό. Έτσι, οι δυο τους αναγκάστηκαν να μείνουν μακριά από το ξενοδοχείο τους για αρκετές ώρες.

Αυτό, όμως, δεν τους πτόησε με το ζευγάρι να μην χάνει το χιούμορ και την αισιοδοξία του. Κατή τη διάρκεια της αναμονής τους μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχαν και μια τρυφερή στιγμή την οποία μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Λίγες ώρες αργότερα οι δυο τους έφτασαν στη Βενετία και το σκηνικό τους «δικαίωσε» καθώς το τοπίο σε συνδυασμό με την πανσέληνο ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Σχετικές ειδήσεις
Ιωάννα Τούνη: Κάνει υπέρηχο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε βιντεοκλήση
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έλαβε χυδαίο μήνυμα για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε την ημερομηνία που θα γεννηθεί ο γιος της – «Αγχώνομαι»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss