Ιωάννα Τούνη: «Με έχουν “τεντώσει” οι δημοσιογράφοι και πολλές φορές νιώθω αδικία»

Η Ιωάννα Τούνη, μετά το τέλος του «Just the 2 of Us», μίλησε για την αδικία που αισθάνεται από την πίεση που δέχεται από τους δημοσιογράφους.

«Θεωρώ ότι έχω βρεθεί πάρα πολλές φορές στο στόχαστρο»

Ειδικότερα, η όμορφη Θεσσαλονικιά είπε: «Με έχουν “τεντώσει” οι δημοσιογράφοι και πολλές φορές νιώθω αδικία. Θεωρώ ότι έχω βρεθεί πάρα πολλές φορές στο στόχαστρο.

«Είναι άσχημο να μην υπολογίζεις καθόλου τον άνθρωπο που είναι πίσω από την περσόνα, την οποία εσύ θες να θίγεις συνεχόμενα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Καταλαβαίνω ότι πουλάω, καταλαβαίνω ότι κάνετε τη δουλειά σας, αλλά είναι άσχημο να μην υπολογίζεις καθόλου τον άνθρωπο που είναι πίσω από την περσόνα, την οποία εσύ θες να θίγεις συνεχόμενα. Είναι λίγο στενάχωρο, αλλά εντάξει, δεν πειράζει, πίνουμε στην υγειά τους σήμερα».

Για το νέο της σπίτι στη Θεσσαλονίκη

Η επιχειρηματίας μιλώντας στον Alpha, μίλησε επίσης και για το νέο της σπίτι στη Θεσσαλονίκη που «είναι σχεδόν έτοιμο κατά 99%». «Προς το παρόν είμαι αυτόνομα στη Θεσσαλονίκη. Ο Δημήτρης έχει δει το νέο σπίτι, αλλά αυτή τη στιγμή κατεβαίνω εγώ συνέχεια Αθήνα» είπε η Ιωάννα Τούνη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss