Ιωάννινα: Ελεύθερος ο αντιδήμαρχος που κατηγορείται ότι έσερνε γάιδαρο με το αγροτικό

Ιωάννινα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο αντιδήμαρχος Ζίτσας που κατηγορείται για την κακοποίηση γαϊδάρου.

Ελεύθερος αφέθηκε ο αντιδήμαρχος Ζίτσας έπειτα από την απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Σύμφωνα με το epiruspost.gr οι μόνοι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν, είναι η απαγόρευση εξόδου από την χώρα και η εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα.
Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί σε τακτική δικάσιμο. Ο δικηγόρος του Δημήτρης Δήμου σε δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανέφερε ότι τέθηκαν τα επιχειρήματα ενώπιον της δικαιοσύνης και κείνη θα συνεχίσει την διερεύνηση.

Ανέφερε ότι «η Κτηνιατρική Υπηρεσία στο πόρισμά της μετά την αυτοψία που έκανε επιβεβαιώνει την επίθεση από λύκο ή άλλο άγριο ζώο» και επανέλαβε ότι «η πτώση του γαιδάρου από το αυτοκίνητο ήταν ατύχημα».
«Ήταν ένα ατύχημα, μια κακιά στιγμή που έλαβε μεγάλες διαστάσεις», σημείωσε και αναγνώρισε ότι το θέαμα υπήρξε αποκρουστικό όμως εξετάζεται ο δόλος του κατηγορουμένου.

«Δόλος δεν υπήρχε. Ο ίδιος περιέθαλψε το ζώο και συμφώνησε να ελεγχθεί και από κτηνίατρο της Φιλοζωικής», ανέφερε ο κ. Δήμου.

Η υπόθεση θα διερευνηθεί από την Δικαιοσύνη ενώ τέλος ο συνήγορος του κατηγορούμενου ανέφερε ότι «ήταν υπερβολικός ο θόρυβος που έγινε, κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα, κάτι που συνδέεται και με την πολυετή του ενασχόληση με τα κοινά».
Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss