Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η Ανθή με έχει βοηθήσει σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μίλησαν στην εκπομπή «Ελένη» για τη φιλία που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους εκτός πλατό, τη δύσκολη τηλεοπτική στιγμή που έζησαν στο παρελθόν και την επιτυχία της εκπομπής τους.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μίλησε για την φιλική σχέση που έχει αναπτύξει με την Ανθή Βούλγαρη με αφορμή την επαγγελματική τους συνεργασίας: «Όταν τελειώνει η εκπομπή νιώθω την έλλειψη της Ανθής. Μου έχει γίνει συνήθεια πια από τις 5 το πρωί».

Παράλληλα, εξομολογήθηκε: «H Ανθή χωρίς να το ξέρει με έχει βοηθήσει σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Από εκεί νομίζω ότι δεθήκαμε».

Η Ανθή Βούλγαρη σχολίασε για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Εγώ τον Ιορδανή πλέον τον αγαπώ και αυτή η εκπομπή να τελειώσει θα είναι ο φίλος μου. Το μυστικό στη σχέση μας είναι πως κανένας από τους δυο δεν παρεξηγείται. Δεν έχουμε κάνει τίποτα προσποιητό».

Για την «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη ανέφεραν: «Πάμε καλά, πήγαμε καλά και πέρσι και ευχαριστούμε τον κόσμο γι’ αυτό αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κρατάμε “χαμηλά τη μπάλα”. Το κανάλι μας στήριξε και όταν δεν πηγαίναμε καλά και τώρα. Μια δύσκολη στιγμή ήταν όταν “έπεσε” το κοντρόλ και έπρεπε να κρατήσουμε την εκπομπή οι δυο μας μέχρι να επανέλθει».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss