iOS 16: Η Apple προσθέτει επιτέλους το ποσοστό της μπαταρίας στη status bar του iPhone

Με την πέμπτη beta του iOS 16, η Apple προχωρά στην προσθήκη ενός νέου εικονιδίου μπαταρίας στα iPhone με Face ID, το οποίο εμφανίζει το ακριβές ποσοστό της μπαταρίας και όχι απλώς μια οπτική αναπαράσταση της στάθμης της. 

Η νέα ένδειξη μπαταρίας είναι διαθέσιμη στα μοντέλα iPhone 12 και iPhone 13, με εξαίρεση τα iPhone 12/13 mini 5,4 ιντσών. Είναι επίσης διαθέσιμη στο iPhone X και στο iPhone XS.
Το ποσοστό της μπαταρίας δεν εμφανίζονταν στα iPhone που υποστηρίζουν Face ID λόγω της έλλειψης χώρου εκατέρωθεν της εγκοπής που φιλοξενεί το hardware της κάμερας TrueDepth. Ο νέος σχεδιασμός προσθέτει το συγκεκριμένο επίπεδο της μπαταρίας μέσα στο εικονίδιο της μπαταρίας, παρέχοντας μια καλύτερη εικόνα της αυτονομίας της με μια ματιά.
Στο iOS 15 και σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS, το σχετικό εικονίδιο δείχνει οπτικά το επίπεδο της μπαταρίας, αλλά δεν εμφανίζει το συγκεκριμένο ποσοστό. Για να λάβουν αυτές τις πληροφορίες, οι χρήστες iPhone πρέπει να σύρουν το δάχτυλό τους προς τα κάτω στο Κέντρο ελέγχου (Notification Center) ή να σύρουν το δάχτυλό τους στην προβολή του μενού Today για να δουν το widget μπαταρίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές το εικονίδιο της μπαταρίας στο iOS 16 αλλάζει χρώμα ανάλογα με την κατάσταση της και το χρώμα του wallpaper που έχει επιλέξει ο κάτοχος του iPhone. Κατά τη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss