ΗΠΑ: Ένοπλος τραυμάτισε δύο άτομα και αυτοκτόνησε στην Πενσυλβάνια

ΗΠΑ: Ένας άνδρας πυροβόλησε κατά μίας γυναίκας και ενός συναδέλφου της τραυματίζοντάς τους έξω από κλινική στο Γουαϊόμινγκ ενώ στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του 

Ένα ακόμη αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Γουαϊόμινγκ της Πενσιλβάνια, όταν ένας ένοπλος τραυμάτισε δύο ανθρώπους σε χώρο στάθμευσης κλινικής και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Ο δράστης και αυτόχειρας πήγε στην κλινική ψάχνοντας μία γυναίκα, με την οποία είχε δεσμό. Οι δυο τους είχαν έντονη λεκτική αντιπαράθεση και τότε εκείνος έβγαλε ένα όπλο, την πυροβόλησε και στη συνέχεια δεν δίστασε να πυροβολήσει και έναν συνάδελφο της γυναίκας, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό και έσπευσε για βοήθεια.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Γουαϊόμινγκ Τζον Φίλιπς σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένα από τα θύματα διατηρούσε δεσμό με τον ένοπλο. Το άλλο βρέθηκε εκεί πηγαίνοντας στη δουλειά του και προσπάθησε να βοηθήσει τη συνάδελφό του».

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης Ρίντινγκ.
O ένοπλος αφού πυροβόλησε τα δύο άτομα, στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πάτησε την σκανδάλη βάζοντας τέλος στη ζωή του.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss