ΗΠΑ: Γάτα γύρισε σπίτι της μετά από 9 χρόνια – Είχε διανύσει 1.610 χιλιόμετρα

Την γάτα βρήκε ένας περαστικός και την μετέφερε σε καταφύγιο ζώων, όπου από το μικροτσίπ της κατάφεραν να βρουν σε ποιον ανήκει.

H Susan Moore από την Καλιφόρνια την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από το καταφύγιο ζώων «Companions Animal Center» του Αϊντάχο. «Βρήκαμε τη γάτα σας, τη Χάριετ», είπαν.
Η Χάριετ είχε εξαφανιστεί πριν από 9 χρόνια, όταν ήταν ακόμη γατάκι, από το ράντσο της Moore στην Καλιφόρνια. Η Susan Moore την είχε πάρει από ένα καταφύγιο λίγους μήνες μετά την γέννησή της και μετακόμισαν όλοι μαζί στην εξοχή. Δύο χρόνια μετά η Χάριετ εξαφανίστηκε.

Η Moore τότε «έκανε τα πάντα» για να την βρει, όπως δήλωσε. Τελικά, όμως, η γατούλα της βρέθηκε από έναν περαστικό και κατάφερε να γυρίσει στην οικογένειά της σχεδόν μετά από μια δεκαετία.

Η γάτα βρέθηκε στη πόλη Hayden του Αϊντάχο, περίπου 1.610 χιλιόμετρα μακριά. Επειδή φορούσε μικροτσίπ, το καταφύγιο βρήκε την παλιά της οικογένεια.

«Όταν [η οικογένεια] απάντησε και τους είπαμε ότι έχουμε τη γάτα τους, έμειναν άφωνοι» είπε η διευθύντρια του κέντρου Vicky Nelson. Οι λεπτομέρειες για το πώς κατάφερε η γάτα να κάνει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι παραμένουν άγνωστες.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss