ΗΠΑ: Ο serial killer της Aϊόβα, οι 70 δολοφονίες και τα φρικτά μυστικά

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η ομολογία μίας γυναίκας από την πολιτεία της Αϊόβα των ΗΠΑ. Ισχυρίζεται οτι ο πατέρας της ήταν serial killer και είχε σκοτώσει περίπου 70 γυναίκες.Οι δύο σύζυγοί του αποκαλύπτεται φέρεται να αυτοκτόνησαν πριν απο τον θάνατό του το 2013

Δύο σύζυγοι του νεκρού «κατά συρροή δολοφόνου» της Αϊόβα που δολοφόνησε έως και 70 γυναίκες σε διάστημα τριών δεκαετιών αυτοκτόνησαν πριν από το θάνατό του. Η μία στραγγαλίστηκε με ηλεκτρικό καλώδιο και η άλλη αυτοπυροβολήθηκε όπως έγινε γνωστό, ενώ στην έρευνα για την υπόθεση μπαίνει και το FBI.
Ο Ντόναλντ Ντιν Στάντεϊ ο οποίος πέθανε το 2013, κατηγορήθηκε για τη δολοφονία μεταξύ 50 και 70 ανθρώπων στην ιδιοκτησία του στην Αϊόβα από την κόρη του Λούσι, η οποία ισχυρίζεται ότι είχε προσπαθήσει να μιλήσει για τα εγκλήματα του πατέρα της όταν ήταν μικρή, αλλά κανείς δεν την άκουγε.

PHOTO GALLERY

Photo 1/4

Αν επιβεβαιωθεί θα είναι ένας απο τους μεγαλύτερους serial killer όλων των εποχών

Photo 2/4

Η τοποθεσία όπου φέρεται να έγιναν τα εγκλήματα

Photo 3/4

Η Λούσι Στάντεϊ

Photo 4/4

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα

Οι ερευνητές τώρα λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους ισχυρισμούς της και το γραφείο του σερίφη της κομητείας Fremont επιβεβαίωσε ότι ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά αναζητούν στοιχεία σε πολλά σημεία στην ιδιοκτησία του Στάντεϊ.

Η αδερφή της Λούσι, Σούζαν πάντως απέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι ο πατέρας τους ήταν αυστηρός αλλά όχι κατά συρροή δολοφόνος. Ορκίστηκε μάλιστα να αποκαταστήσει το όνομά του. Κι ενώ νέες φρικτές λεπτομέρειες βλέπουν το φως η αστυνομία επιβεβαίωσε οτι και οι δύο σύζυγοι του Στάντεϊ αυτοκτόνησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία πέθανε από στραγγαλισμό και η άλλη αυτοπυροβολήθηκε.

Η Λούσι ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της ανάγκαζε την ίδια και τα αδέρφια της να πετάνε τα πτώματα των γυναικών που σκότωνε σε ένα πηγάδι 30 μέτρων στην αγροικία τους στο Green Hollow Road πριν από δεκαετίες. Η Λούσι επέμεινε ότι προσπάθησε να το πει στους ανθρώπους ως παιδί, αλλά οι άνθρωποι δεν την άκουγαν.
«Ο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss