ΗΠΑ: Πέθανε στα 45 του ο πρώην παίκτης του NFL, Adrian Dingle

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του πρώην παίκτη του NFL Adrian Dingle από τον θάνατό του.

Ο Dingle ήταν αμυντικός των Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς από το 2000 έως το 2004, παίζοντας πέντε σεζόν στο NFL μετά την ανάληψη του στο ντραφτ του 1999 έπειτα από μια καριέρα ρεκόρ στο Κολλεγιακό Ποδόσφαιρο με το Πανεπιστήμιο Clemson.
Η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει γνωστή από την οικογένεια, αν και μια σύντομη νεκρολογία δόθηκε στη δημοσιότητα μετά τον θάνατο του Ντινγκλ.

Η ανάρτηση έγραφε: «Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του κ. Adrian K. Dingle από το Winthrop, MA, πρώην Holly Hill».
Ο 45χρονος είχε αρραβωνιαστεί τον Δεκέμβριο του 2019 με την Έιμι Μπελ, και είχαν αποκτήσει μαζί δύο μικρά παιδιά, τον 4χρονο Adrian kai την δίχρονη Ava.

Η καλύτερη σεζόν του Dingle ήταν το 2003, όταν έκανε 37 τάκλιν και μάζεψε έξι τσουβάλια αφού ξεκίνησε και τα 16 παιχνίδια για τους Chargers.
Ο Dingle παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο Clemson από το 1995 ως πρωτοετής φοιτητής από το Roberts High School στο Χόλι Χιλ της Νότιας Καρολίνας.
Ήταν ο αμυντικός MVP του αγώνα All-Star του 1994 North-South High School και βοήθησε τους Tigers να φτάσουν σε τρεις αγώνες μπολ. Τα 180 τάκλιν του εξακολουθούν να είναι 11α στην ιστορία του πανεπιστημίου.
Ο σταρ έχει επίσης την έκτη θέση στις περισσότερες απολύσεις στο πανεπιστήμιο με 23. Επιλέχθηκε από τους Chargers στον πέμπτο γύρο του ντραφτ του 1999.

Με πληροφορίες από dailymail.com


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss