ΗΠΑ: Σε κώμα 20χρονος στο Σινσινάτι – Τσιμπήθηκε 20.000 φορές από μέλισσες-δολοφόνους

Ένας 20χρονος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση αφού τον τσίμπησαν μέλισσες-δολοφόνοι περισσότερες από 20.000 φορές, όπως ανέφεραν συγγενείς του και ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.

Το βράδυ της Τρίτης ο Όστιν Μπέλαμι διασωληνώθηκε και τέθηκε σε τεχνητό κώμα, στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι, στο Οχάιο, σύμφωνα με το κανάλι Fox 19.

«Δίνει μάχη για τη ζωή του», είπε η μητέρα του, Σόνα Κάρτερ, στη σελίδα ενός ιστοτόπου εράνων όπου ζήτησε δωρεές για να πληρώσει τα νοσήλεια.
Την περασμένη Παρασκευή, ο Όστιν Μπέλαμι κλάδευε μια κιτριά όταν έκοψε, χωρίς να το καταλάβει, την κυψέλη των μελισσών. Τα έντομα αυτά, γνωστά και με την ονομασία «αφρικανοποιημένες μέλισσες», είναι ιδιαίτερα επιθετικά.

“He was hollering, ‘Help! Help me! Help!’ And nobody would help him,” said Phyllis Edwards.Tonight at 10 on @FOX19 hear from the mother who says her son was stung by at least 20,000 bees. pic.twitter.com/GcglNBKX35
— Payton Marshall (@paytontvnews) August 31, 2022

Η γιαγιά και ο θείος του Όστιν, που βρίσκονταν δίπλα του, είδαν την επίθεση αλλά δεν μπόρεσαν να παρέμβουν, αφού και οι ίδιοι έγιναν στόχος των μελισσών. «Ούρλιαζε: “βοήθεια, βοήθεια” και κανείς δεν μπορούσε να τον βοηθήσει», αφηγήθηκε η γιαγιά του, «Προσπαθούσα να ανέβω στη σκάλα για να τον φτάσω» αλλά «δεν μπορούσα, επειδή ήμουν περικυκλωμένη από τις μέλισσες», πρόσθεσε.
Η Σόνα Κάρτερ είπε ότι ο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss