ΗΠΑ: To «ατύχημα» που είχε στην πασαρέλα η θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις

Μία…άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε στην Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, η θετή κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, Έλα Έμχοφ

Η Έλα Έμχοφ έκανε μια πολυσυζητημένη επιστροφή στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, αποκαλύπτοντας το στήθος της, καθώς περπατούσε στη διάσημη πασαρέλα το Σάββατο.
Η θετή κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Kάμαλα Χάρις περπάτησε στο σόου Prabal Gurung Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 φορώντας ένα πράσινομ, μεταξωτό φουλάρι μπλουζάκι που εξέθεσε το στήθος της στους καλεσμένους της ετήσιας εκδήλωσης. Η 23χρονη Έλα συνδύασε το αποκαλυπτικό τοπ, που ‘αφηνε ακάλυπτη τη μέση της, με μια μαύρη μίνι φούστα και ασορτί γάντια.

Η Έμχοφ, η οποία είναι κόρη του συζύγου της Χάρις, Νταγκ, έκανε το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ τον περασμένο Φεβρουάριο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με ένα εκπληκτικό σύνολο Balenciaga. Υπέγραψε συμφωνία με το IMG Models, το ίδιο πρακτορείο μοντέλων που εκπροσωπεί τις αδερφές Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, λίγο μετά την αποφοίτησή της από τη Σχολή Σχεδίου Parsons.

«Ήμουν αρκετά έκπληκτη όταν υπέγραφα με την IMG γιατί όταν ήμουν νεότερη, δεν το είδα ποτέ ως μέρος του βιογραφικού μου», εξήγησε για τη γρήγορη άνοδό της στο αστέρι. «Ως κάποια που, όπως πολλά νεαρά κορίτσια εκεί έξω, είχα προβλήματα αυτοπεποίθησης, είναι τρομακτικό να μπαίνεις σε αυτόν τον κόσμο που είναι υπερ-εστιασμένος σ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss