iPhone 12 mini: Προβλήματα με την οθόνη κλειδώματος αναφέρουν οι χρήστες

Κάτοχοι του iPhone 12 mini αναφέρουν πως αντιμετωπίζουν θέματα με την αφή όταν βρίσκονται στην οθόνη κλειδώματος.

Ένας σημαντικός αριθμός νέων κατόχων iPhone 12 mini αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν θέματα με την ευαισθησία αφής στην οθόνη κλειδώματος. Χρήστες έχουν αναφέρει το συγκεκριμένο πρόβλημα σε ιστοσελίδες όπως το MacRumors, το Reddit αλλά και τα επίσημα forums της Apple.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα για τους περισσότερους χρήστες είναι όταν προσπαθούν να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο χρησιμοποιώντας τον αντίχειρά τους. Για να γίνει αυτό πρέπει να αγγίξουν το κάτω μέρος της οθόνης και να σύρουν ελαφρώς προς τα επάνω, κάτι που φαίνεται πως το iPhone 12 mini δεν μπορεί να ανιχνεύσει πάντα με επιτυχία. Προβλήματα επίσης αντιμετωπίζουν όταν προσπαθούν να ενεργοποιήσουν τον φακό ή την κάμερα, καθώς συνεχίζουν να βρίσκονται στην οθόνη κλειδώματος.

Η οθόνη δεν αναγνωρίζει πάντα το πάτημα ή το swipe-up για να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο. Παρ’ όλα αυτά, η οθόνη φαίνεται να αντιμετωπίζει κυρίως πρόβλημα όταν οι χρήστες προσπαθούν να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο με τον αντίχειρα, αφού άλλα δάχτυλα φαίνεται να λύνουν τα προβλήματα ευαισθησίας. Σε κάθε περίπτωση, όταν το τηλέφωνο ξεκλειδώσει όλα λειτουργούν κανονικά.

Ορισμένοι χρήστες υποθέτουν ότι η μειωμένη απόκριση ευαισθησίας οφείλεται σε ζήτημα αγωγιμότητας ή γείωσης, επειδή υπάρχουν αναφορές ότι τα θέματα επιλύονται όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη στον φορτιστή ή όταν ο χρήστης έρχεται σε επαφή με το τηλέφωνο χωρίς να υπάρχει θήκη προστασίας.

Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη απάντηση σχετικά με το τι προκαλεί το πρόβλημα και ως εκ τούτου κανείς δεν γνωρίζει αν σχετίζεται με το υλικό ή το λογισμικό. Παρ’ όλα αυτά, όλοι ελπίζουν το πρόβλημα να αφορά το λογισμικό ώστε η Apple να κυκλοφορήσει γρήγορα μία ενημέρωση.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss