iPhone 13 νέα: Έρχεται μοντέλο με 1 ΤΒ

Αρκετές είναι τα νέα που θέλουν την Apple να παρουσιάζει μία έκδοση του iPhone 13 Series με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 1 ΤΒ.

Μεγάλη μνήμη

Η αύξηση της διαθέσιμης εσωτερικής μνήμης από το μέγιστο των 512 GB στο 1 ΤΒ θεωρείται από πολλές πηγές ως δεδομένη για κάποια από τις πιο καλά εξοπλισμένες εκδόσεις του iPhone 13 series. Πολλές από τις πληροφορίες αυτές προέρχονται από την εφοδιαστική αλυσίδα της γραμμής παραγωγής του iPhone 13, από όπου έγινε γνωστό ότι σε πολλά από τα νέα μοντέλα που έχουν ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζονται, ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι στο 1 ΤΒ.

iPhone 13 νέα

Είναι προφανές ότι αυτή η επιλογή θα είναι διαθέσιμη στο iPhone 13 Pro, με το μόνο μοντέλο της Apple μέχρι σήμερα που είχε σε φορητή εκδοχή την επιλογή του χώρου 1 ΤΒ ήταν το iPad Pro. Αυτό, φυσικά, δεν θα είναι το μόνο στοιχείο που θα πιστοποιεί την αναβάθμιση του νέου μοντέλου σε σχέση με τον προκάτοχό του, αλλά σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Always on display

Η Always On Display, ένα στοιχείο που συναντά κανείς στο Apple Watch, θα μπορούσε, σύμφωνα με τη σχετική φημολογία, να λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο και στο iPhone. Θα ήταν εφικτό, δηλαδή, να μένουν κάποιες βασικές ενδείξεις στην οθόνη, όταν το iPhone 13 δεν χρησιμοποιείται, όπως είναι το ρολόι, καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια.

Αρκετές είναι οι πηγές που συμφωνούν ότι η Always On οθόνη θα είναι ένα χαρακτηριστικό του εξοπλισμού του iPhone 13 Pro, το οποίο και θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη OLED τεχνολογίας LTPO, με την ικανότητα της δυναμικής αλλαγής της συχνότητας λειτουργίας της οθόνης, ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται κάθε φορά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss