iPhone 14 Pro και iPhone Pro Max με 48MP κύρια κάμερα και «έξυπνο» notch

Στο πλαίσιο του σημερινού Apple Far Out Event που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, η Apple αποκάλυψε τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Τα μοντέλα της σειράς Pro απολαμβάνουν αρκετές αναβαθμίσεις συγκριτικά με τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus, πόσω μάλλον με τους προκατόχους τους.
Για αρχή, εξοπλίζονται με τρεις κάμερες που εκμεταλλεύονται πλήρως το νέο λειτουργικό σύστημα, το νέο τσιπ αλλά και το ανανεωμένο hardware. Για την ακρίβεια, ο βασικός αισθητήρας των 48MP (quad-pixel, f/1.78, 24mm focal length) είναι κατά 65% μεγαλύτερος από του iPhone 13 Pro. Αντίστοιχα, ο αισθητήρας ultra-wide (f/2.2, 13mm focal length) αποδίδει καλύτερα.
Η Apple ανέφερε πως το zoom φτάνει από το 0.5x στο 1x, 2x και 3x, με το 2x να διατηρεί ποιότητα οπτικού zoom κάνοντας τρισεκατομμύρια διεργασίες ταυτόχρονα για να επεξεργαστεί την εικόνα σε πραγματικό χρόνο, κάτι που ισχύει για όλες τις φωτογραφίες που τραβάει η συσκευή γενικότερα.

Η οθόνη έχει επίσης λάβει αρκετές βελτιώσεις, αλλά βασικότερη είναι το notch. Πλέον, δεν ενώνει με το επάνω μέρος της συσκευής, υιοθετώντας σχήμα «χαπιού» κι έχοντας ελεύθερο χώρο από πάνω του, ανάμεσα σε εκείνο και στο επάνω πλαίσιο της συσκευής.Ακόμη, συνεργάζεται άψογα με το iOS 16, καθώς οι ειδοποιήσεις διαφόρων εφαρμογών θα αναδύονται μέσα από το notch και όχι ως ένα ξεχωριστ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss