iPhone 14: Τι θα δουμε στην παρουσίαση – Τα νέα χαρακτηριστικά

iPhone 14: H Αpple κρατάει μέχρι στιγμής ως επτασφράγιστο μυστικό τα νέα features.

Στις 8 το απόγευμα της Τετάρτης ώρα Ελλάδας, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα γενιά του iPhone και του Apple Watch.
H Αpple κρατάει μέχρι στιγμής ως επτασφράγιστο μυστικό τα νέα features ωστόσο αναλυτές προβλέπουν ότι τα νέα iPhone 14 θα έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν μηνύματα έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου, μια λειτουργία που έχουν στα σκαριά και άλλοι κατασκευαστές.

Η οικογένεια των μοντέλων iPhone 14 δεν αναμένεται να αλλάξει δραστικά, πέρα από τις ελαφρώς καλύτερες κάμερες, τους ταχύτερους επεξεργαστές ενώ το κόστος αναμένεται να είναι περίπου 100 δολάρια μεγαλύτερο από τα περσινά μοντέλα.
Τα νέα μοντέλα παρουσιάζονται ενόψει της αγοραστικής περιόδου των Χριστουγέννων σε μια ταραχώδη χρονιά. «Η Apple δεν έχει ανοσία στις οικονομικές δυσκολίες» εκτίμησε ο αναλυτής Τόνι Σακονάγκι της εταιρείας Bernstein.

Στην παρουσίαση αναμένονται επίσης νέα μοντέλα Apple Watch, ανάμεσά τους το οικονομικό μοντέλο SE, το Series 8 και το ακριβότερο Apple Watch Pro, το οποίο πιθανότατα θα περιλαμβάνει θερμόμετρο και εργαλεία για αθλητές, μια απάντηση στις συσκευές ανταγωνιστών όπως η Garmin.

Το νέο μοντέλο ασύρματων ακουστικών λέγεται ότι θα προσφέρει βελτιωμένη ποιότητα ήχου και νέους αισθητήρες. Η θήκη τους φαίνεται πως θα είναι αδιάβροχη, θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και πιθανώς θα προσφέρει ηχητική ειδοποίηση για τον εντοπισμό της.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss