iPhoneXS: Αυτές είναι οι τιμές που θα πωλούνται στην Ελλάδα

Τα πιο ακριβά iPhone που έχει κατασκευάσει η Apple έρχονται και στην Ελλάδα. Ήδη από σήμερα ξεκινάει η διαδικασία της προπαραγγελίας μέσα από το δίκτυο συνεργατών του αμερικανικού κολοσσού. Σε αντίθεση με παλαιότερες σειρές που ελάχιστα μοντέλα ξεπερνούσαν το τετραψήφιο νούμερο, πλέον το πιο φθηνό iPhone ξεκινάει πάνω από 1.200 ευρώ.

Από 1.229 έως 1.789 ευρώ

Συγκεκριμένα η τιμή για το iPhone XS 64GB διαμορφώνεται σε 1.229 ευρώ, για το iPhone XS Max 64GB στα 1.339 ευρώ, για το iPhone XS 256GB στα 1.429 ευρώ, για το iPhone XS 512 GB στα 1.679 ευρώ και το iPhone XS Max 256 GB στα 1.539 ευρώ. Η τιμή για την ναυαρχίδα της σειράς, το iPhone XS Max 512 GB φθάνει στα 1.789 ευρώ.

Οι παραπάνω τιμές αφορούν την αγορά του προϊόντος χωρίς σύνδεση. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διαμορφωθούν σε χαμηλότερα επίπεδα μέσω της επιδότησης συσκευής που προσφέρουν οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας είτε για νέες συνδέσεις είτε για ανανεώσεις συμβολαίων.

Τα παραπάνω μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από 28 Σεπτεμβρίου ενώ από τις 19 Οκτωβρίου ξεκινάει η προπαραγγελία για την σειρά iPhone XR η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη προς τα τέλη του επόμενου μήνα.

iPhoneXS: Αυτές είναι οι τιμές που θα πωλούνται στην Ελλάδα

Όπως φαίνεται και από το πιο πάνω γράφημα του Statista το οποίο βασίστηκε σε στοιχεία του Bloomberg τα νέα κινητά της Apple φθάνουν σε τιμές ώς 33% πιο ακριβά στην Ευρώπη (σ.σ. στο γράφημα “αντιπροσωπευόμαστε” από την γερμανική αγορά) που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι και υψηλότερη λόγω του ΦΠΑ.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss