Η ισχύς εν τη ενώσει: Pitt, DiCaprio και Tarantino …μαζί σε ταινία!

Στήν μετά Weinstein (απο πλευράς παραγωγής) εποχή και μετά απο άκρα μυστικότητα και πολλές φήμες, επιτέλους αποκαλύφθηκαν απο την Sony Pictures (κάποιες) λεπτομέριες, για την καινούρια ταινία του αγαπημένου Quentin Tarantino.

Πρώτο και καλύτερο, ο τίτλος: “Once Upon a Time in Hollywood“! …ο οποίος αποτελεί (αν δεν αλλάξει) έναν άτυπο φόρο τιμής στόν τεράστιο Sergio Leone, παρ ‘οτι δεν είναι western, αλλά θα διαδραματίζεται στο “hippy” Hollywood του 1969 και με θέμα τον διαβόητο serial killer Charles Manson. Δεύτερο και πιο φρέσκο, η συνεργασία των Brad Pitt & Leonardo DiCaprio!

«Δουλεύω σε αυτό το σενάριο εδώ και 5 χρόνια, δηλώνει ο Tarantino, και ζω στην περιοχή του εκτυλίσσεται η πλοκή όλη μου τη ζωή, για την ακρίβεια από τα 7 μου έτη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα πω την ιστορία ενός Λος Άντζελες και ενός Χόλιγουντ που δεν υπάρχουν πια. Και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος για τη δυναμική σύμπραξη του DiCaprio στο ρόλο του Rick Dalton, πρώην τηλεοπτικό αστέρα μιας σειράς γουέστερν, και του Pitt στο ρόλο του Cliff Booth, τον για χρόνια αντικαταστάτη του, με τούς δύο τους να παλεύουν να τα καταφέρουν σε ένα Hollywood που δεν αναγνωρίζουν πια».

Η μεγάλη σύνδεση όμως ακούει στο όνομα Sharon Tate, που τυχαίνει να έιναι γείτονες με τον Rick Dalton.
Απο το όνομα και μόνο καταλαβαίνουμε οτι το βασικό θέμα της ταινίας θα ασχολείται με τις δολοφονίες της διαβόητης Manson Family, που έγιναν το 1969 όταν ο ηγέτης τους οδήγησε την πιστή του ομάδα στη δολοφονία 9 ατόμων, ανάμεσά τους και η Tate, σύζυγος του γνωστού Γαλλο-Πολωνού σκηνοθέτη Roman Polanski, η οποία τότε ήταν 8 μηνών έγκυος.
Η ταινία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 9 Αυγούστου 2019, θα είναι η δεύτερη συνεργασία του QT και με τούς δύο ηθοποιούς, με τον Brad Pitt στο Inglourious Basterds και με τον DiCaprio στο Django Unchained.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss