Ισπανία: Πορτιέρηδες ξυλοκοπήσαν Βρετανίδες έξω από κλαμπ (video)

To πλήθος δεν πίστευε στα μάτια του στο θέαμα που αντίκριζε.

Απίστευτο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα στην Μαρμπέγια της Ισπανίας, όπου πορτιέρηδες ξυλοκόπησαν Βρετανίδες έξω από κλαμπ!
Σύμφωνα με την Daily Mail μέλη του προσωπικού σε κέντρο διασκέδασης, στην Μαρμπέγια της Ισπανίας, στέκονταν έξω από το μαγαζί και στη συνέχεια εξαπέλυσαν την επίθεση απέναντι στις κοπέλες, μπροστά σε πλήθος κόσμου που κοιτούσε αποσβολωμένο!

Στο βίντεο φαίνεται ένας από τους πορτιέρηδες να σπρώχνει τη μια γυναίκα , και στη συνέχεια να σηκώνει στα χέρια του μια άλλη για να την απομακρύνει. Μετά ο άνδρας ρίχνει στο έδαφος τη μία κοπέλα με δύναμη ενώ δεν διστάζει να χειροδικήσει κιόλας.
Στη συνέχεια, μερικές από τις γυναίκες προχώρησαν προς την είσοδο του κλαμπ για να ζητήσουν τον λόγο για αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά, και ένας από τους πορτιέρηδες έβγαλε τη ζώνη του οργισμένος, ουσιαστικά απειλώντας να χτυπήσει τις γυναίκες αν δεν φύγουν.

Τελικά η παρέα αποχώρησε εκνευρισμένη ενώ ο κόσμος παρακολουθούσε σοκαρισμένος αυτήν την απίστευτη σκηνή που έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια του.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss