#IStyleTo: Όλα όσα έμαθα σε ένα TRESemmé masterclass με τη Justine Marjan

Γιατί το να βρεις το προσωπικό σου στιλ είναι ΠΟΛΥ σημαντικό

Από το 2017, η Justine Marjan είναι η TRESemmé Global Stylist και κάθε σεζόν βρίσκεται στα παρασκήνια των μεγαλύτερων shows στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης προκειμένου να δημιουργήσει όχι μόνο άψογα χτενίσματα αλλά και τάσεις. Το πιο σημαντικό ωστόσο, αυτό που κάνει τη Justine και το TRESemmé να ξεχωρίζουν, είναι ότι και οι δύο αντιμετωπίζουν τα μαλλιά σαν ένα «όπλο» στα χέρια της κάθε γυναίκας. Τα μαλλιά άλλωστε είναι εκείνα που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση, είναι αυτά που μας βοηθούν να εκφραστούμε, συμπληρώνουν τα outfits αλλά και τη διάθεσή μας. Τα μαλλιά για την Justine και το TRESemmé λοιπόν δεν είναι απλά «τρίχες» και αυτό είναι κάτι που έγινε σαφές από τα πρώτα κιόλας λεπτά του masterclass το οποίο είχα την τύχη να παρακολουθήσω online χάρη στο TRESemmé αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Φέτος μπορεί να μην καταφέραμε να βρεθούμε στα backstage της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης μαζί με το TRESemmé αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πήραμε πολλά -πάρα πολλά- μαθήματα και όχι δεν αναφέρομαι μόνο στο masterclass. Από την αρχή σχεδόν της πανδημίας, το TRESemmé στεκόταν δίπλα μας και μας έδινε τα εφόδια για να διαμορφώσουμε το δικό μας προσωπικό στιλ και να αναθεωρήσουμε τη σημασία του styling των μαλλιών μας. Σε έναν locked down κόσμο, χωρίς τη συμβολή των αγαπημένων μας επαγγελματιών, τα μαλλιά και το στιλ μας ήταν… στο χέρι μας αποκλειστικά και τελικά αυτό ήταν ό, τι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί. Πειραματιστήκαμε, μάθαμε νέες τεχνικές, καταλάβαμε ότι μπορούμε να φτιάξουμε και μόνες μας τα μαλλιά μας και βρήκαμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να το κάνουμε χάρη στο TRESemmé. Έτσι διαμορφώσαμε το δικό μας προσωπικό στιλ και γίναμε μέρος του κινήματος #IStyleTo.

justine copy

Το #IStyleTo είναι ένα κάλεσμα από το TRESemmé που μας ζητά να χρησιμοποιήσουμε τα μαλλιά μας σαν όπλο, να τα κάνουμε προέκταση της προσωπικότητάς μας και να μάθουμε να τα φτιάχνουμε μόνες μας σαν TRES Queens που είμαστε. Όλα αυτά ξεκινήσαμε να συζητάμε με τη Justine στο masterclass που παρακολούθησα χθες και κατέληξα να μαθαίνω ποιο είναι το all time αγαπημένο της προϊόν αλλά και πώς να κάνω μία άψογη bubble ponytail. Ποιο είναι το προϊόν που δεν μπορεί να αποχωριστεί; Η λακ Extra Hold Hairspray 4! Όπως είπε και η ίδια, τη χρησιμοποιεί συνέχεια στα μαλλιά της γιατί τους δίνει κράτημα χωρίς όμως να τα κολλάει, φεύγει με ένα βούρτσισμα και χαρίζει υπέροχη υφή αλλά και όγκο. Είναι ιδανική ακόμα και για λιπαρά μαλλιά που συνήθως βαραίνουν από τα hairsprays και η ίδια τελειώνει το ένα μπουκάλι μετά το άλλο. Έχοντας δοκιμάσει τη συγκεκριμένη λακ του TRESemmé, μπορώ να πω ότι όχι μόνο κάνει όλα αυτά αλλά δίνει και ζωή στα άτονα, λεπτά μαλλιά που… απλά δεν κάνουν τίποτα.

HAIRSPRAY EXTRA HOLD

Ας μιλήσουμε όμως για το άψογο bubble ponytail. Είναι στην πραγματικότητα ένα σούπερ απλό χτένισμα αλλά με τα tips της Justine μπορεί να γίνει απλά συγκλονιστικό και θα σου εξηγήσω γιατί. Αρχικά, ήξερες ότι το τέλειο ύψος για να πιάσεις την αλογοουρά σου είναι ακριβώς το ύψος των αυτιών σου; Κι όμως, το συγκεκριμένο ύψος είναι ιδανικό για το δικό σου πρόσωπο και διαφέρει από κορίτσι σε κορίτσι. Αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου όπως πρέπει και κάνει το αποτέλεσμα να δείχνει απόλυτα αρμονικό. Ξεκινώντας λοιπόν θα πιάσεις την αλογοουρά σου ακριβώς στο ύψος των αυτιών σου και θα χτενίσεις καλά έτσι ώστε να έχεις ένα απόλυτα smooth αποτέλεσμα γύρω από το κεφάλι σου. Η Justine δεν χρησιμοποίησε κάτι άλλο εκτός από το Extra Hold Hairspray 4 στα δικά της μαλλιά αλλά εγώ έβαλα και λίγο από το Smooth & Shine Blow Dry Mist που με σώζει κάθε φορά από το φριζάρισμα.

alogooura

Το επόμενο βήμα ήταν το πρώτο λαστιχάκι (ακολούθησαν πολλά) και αμέσως μετά το ξηρό σαμπουάν. Ναι, ναι ξηρό σαμπουάν στα ήδη πιασμένα μαλλιά. Η Justine ψέκασε το Day 2 Volumising Dry Shampoo σε όλο το μήκος της αλογοουράς της για κράτημα και extra όγκο. Αυτό ήταν και το βήμα που έκανε τη διαφορά και στα δικά μου μαλλιά που δεν είναι τόσο πλούσια και σίγουρα όχι τόσο εύκολα στο styling.

dry shampoo

Έπειτα, κρέπαρε ελαφρά με τη βούρτσα της, στερέωσε ένα ακόμα λαστιχάκι 3 δάχτυλα κάτω από το πρώτο και «άνοιξε» το bubble poy δημιουργήθηκε με τα δάχτυλά της. Συνέχισε μέχρι το τέλος και ολοκλήρωσε ψεκάζοντας μία οδοντόβουρτσα με λίγο Extra Hold Hairspray 4  και χτενίζοντας τις φύτρες της αλλά φροντίζοντας και τα ατίθασα μαλλιά στον αυχένα της.

justinemarjan

Έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά και με μόλις 2 προϊόντα, ένα χτένισμα από απλό έγινε επαγγελματικό. Είναι μάλιστα μία τέλεια πρόταση για τις ημέρες της καραντίνας, για τα zoom meetings ή απλά για να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου τις ημέρες που δεν υπακούν. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό το χτένισμα σαν «όπλο» που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της κάθε μέρας σαν TRES Queen και χάρη στο ΤRESemmé έχεις πολλά ακόμα στη φαρέτρα σου. Όπως έχουμε πει άλλωστε πάρα πολλές φορές… Το TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου… Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου!

Facebook: TRESemmeGreece Instagram: tresemmegreece

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss