Ηθοποιοί που παραλίγο να χάσουν την ζωή τους στα γυρίσματα από ταινίες – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Οι ηθοποιοί πολλές φορές έχουν παίξει σε χαρακτηριστικές ταινίες, και έχουν συνδέσει το όνομα τους με διάφορους ρόλους, είτε είναι πάρα πολύ γνωστοί, είτε λιγότερο φυσικά. Αρκετοί από αυτούς όμως ήταν… επώδυνοι.

Στις ιστορίες που ακολουθούν, αλλά και σε μερικά βιντεάκια θα δείτε ποιοι είναι οι ηθοποιοί που παραλίγο να χάσουν την ζωή τους για ένα ρόλο σε μια ταινία τους. Αυτό συνέβη για πολλούς και διάφορετικούς λόγους.
Viggo Mortensen – Lord Of The Rings
Ο ηθοποιός στα γυρίσματα της ταινίας που τον έκανε διάσημο παραλίγο να πεθάνει και όχι μόνο την γλύτωσε μια φορά, αλλά εις διπλούν. Και μάλιστα η μια σκηνή αποτελούσε καθαρά αυτοσχεδιασμό και επιλογή της τελευταίας στιγμής.
H πρώτη σκηνή ήταν όταν κατά την διάρκεια μιας από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές κλιμάκωσης στο πρώτο Lord Of The Rings, Fellowship of the Ring, ο Aragorn πολεμούσε με τον Lúrtz, τον αρχηγό των Uruk-hai, ο ηθοποιός που τον υποδυόταν αντί να πετάξει ένα ψεύτικο αντικείμενο (και φυσικά να αστοχήσει τελείως) πέτυχε ένα μεταλλικό, το οποίο (με μεγάλη ταχύτητα και από κοντινή απόσταση) από θαύμα δεν βρήκε το κεφάλι του Viggo Mortensen (ο οποίος ενστικτωδώς το απέκρουσε με το σπαθί του), κάτι το οποίο σίγουρα θα ήταν θανατηφόρο για εκείνον.
Υπήρξε όμως και μια ακόμα σκηνή, στην οποία κινδύνευσε πολύ σοβαρά ο ηθοποιός καθώς σε μια ακόμα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss