Ηθοποιός του Riverdale που ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του, παραδέχτηκε ότι σχεδίαζε να σκοτώσει και τον Τζάστιν Τριντό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο ηθοποιός του Riverdale, Ράιαν Γκράνθαμ, που ομολόγησε την ενοχή του για φόνο δεύτερου βαθμού τον περασμένο Μάρτιο, για τη δολοφονία της μητέρας του, φέρεται να σχεδίαζε να σκοτώσει και τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό.
Σύμφωνα με το CBC, ο 24χρονος ηθοποιός πυροβόλησε την 64χρονη μητέρα του στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, καθώς έπαιζε πιάνο. Ο Γκράνθαμ ομολόγησε ένοχος για φόνο δευτέρου βαθμού νωρίτερα φέτος, αφού αρχικά κατηγορήθηκε για δολοφονία πρώτου βαθμού.
Κατά τη διάρκεια της δίκης που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέρθηκε ότι ο ηθοποιός έκανε πρόβες για τη δολοφονία και τράβηξε βίντεο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ενώ στο δικαστήριο προβλήθηκαν πλάνα μετά τη δολοφονία στα οποία ομολόγησε τον φόνο και έδειξε το σώμα της μητέρας του. Ο νεαρός είχε καταγράψει μάλιστα με κάμερα GoPro τον εαυτό του να πλησιάζει κρυφά τη μητέρα του με το όπλο.
Πέρα από τη στυγερή δολοφονία όμως της μητέρας του, ο Γκράνθαμ φόρτωσε το αυτοκίνητό του την επόμενη μέρα με τρία όπλα, πυρομαχικά, μια ντουζίνα βόμβες μολότοφ και προμήθειες για κάμπινγκ, για να κατευθυνθεί στο σπίτι της οικογένειας του Τριντό. Ο ηθοποιός μίλησε για το σχέδιό του να σκοτώσει τον Καναδό πρωθυπουργό στην αστυνομία, ενώ διαβάστηκαν στο δικαστήριο και αποσπάσματα από το ημερολόγιό του.
«Λυπά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss