It’s Christmas time: Οι Έλληνες celebrities δεν σταματούν να στολίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα! (pics)

Όπως σας είχαμε γράψει πριν μερικές μέρες, οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz έχουν ήδη ξεκινήσει να στολίζουν τα σπίτια τους για τα Χριστούγεννα, από τις αρχές Νοέμβρη. Από την μία η καραντίνα, από την άλλη η δύσκολη εποχή που ζούμε με την πανδημία, ο κόσμος θέλει να ξεφύγει και να νιώσει λίγο καλύτερα, ακόμη και κλεισμένος στο σπίτι του. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι Έλληνες celebrities με παιδιά ή όχι, αποφάσισαν να φέρουν λίγο νωρίτερα τα Χριστούγεννα και να στολίσουν παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε… τα social media γέμισαν με χριστουγεννιάτικα δέντρα και λαμπάκια! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το χατίρι στις κόρες της και μαζί τους στόλισε το πιο εντυπωσιακό δέντρο για τα Χριστούγεννα, πρώτη φορά τόσο νωρίς: “Και του χρόνου με υγεία … Πρώτη φορά στολίζουμε τόσο νωρίς αλλά πρώτη φορά έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη από μια νότα αισιοδοξίας. Εύχομαι να είστε ασφαλείς με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σύντομα όλη αυτή η ιστορία να είναι μια μακρινή ανάμνηση” σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Βασιλική Μιλλούση, η οποία μετρά αντίστροφα για τη γέννηση της δεύτερης κόρης της, έβαλε τον Λευτέρη Πετρούνια να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με έναν φίλο τους. Η γλυκιά αθλήτρια ανυπομονεί για τις φετινές γιορτές, καθώς πρόκειται να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της!

Η Ιωάννα Σροίτερ λατρεύει τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο στολίζει από νωρίς το σπίτι της, πάντα με τις καλύτερες βοηθούς… φυσικά τις πανέμορφες κόρες της που έχει αποκτήσει μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ!

Ο Γιώργος Τσαλίκης, όταν επέστρεψε από το live του J2US τον περίμενε μια έκπληξη! Η σύζυγός του Δώρα Δημητροπούλου είχε στολίσει το σπίτι τους για τα Χριστούγεννα! “Γύρισα αργά εχθές και αυτό το κορίτσι που αγαπάει τόσο τα Χριστούγεννα, είχε στολίσει όλο το σπίτι μας με αγάπη και χαρα. Ο σάκος του Άι Βασίλη φέτος είναι γεμάτος αγάπη… Γιατί μόνο αυτή χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες… Και του χρόνου με υγεία και όλοι μαζί” σχολίασε στα social media, ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Η Ματίνα Νικολάου… η “Βάνια” της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι απόλαυσε ένα μαγικό βράδυ Σαββάτου, αγκαλιά με τον σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός δεν δίστασε να μας δείξει το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει στολίσει στο σαλόνι της.

Η Ρούλα Κορομηλά μπήκε και εκείνη σε χριστουγεννιάτικο mood, χαλαρώνοντας κάθε βράδυ στο υπέροχα στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης φέτος πρόκειται να γιορτάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως… εξαμελής οικογένεια, κάτι για το οποίο είναι όλοι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν. Η πρώην Σταρ Ελλάς και ευτυχισμένη μανούλα μας έδειξε πριν μερικές ημέρες το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο της, που απολαμβάνει κάθε βράδυ να κοιτάει αγκαλιά με τα έξι αγγελούδια της.

Η Μελίνα Ασλανίδου… δεν έκανε καμία εξαίρεση από τον κανόνα και όπως οι υπόλοιποι celebrities, στόλισε και εκείνη ένα άκρως εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της! Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας έδειξε καρέ καρέ μέσα από τα social media ολόκληρη τη διαδικασία, βάζοντας και εμάς σε christmas mood.

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη! Η γνωστή ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι της, αλλά και το lockdown και αποφάσισε να ομορφύνει λίγο την ατμόσφαιρα μπαίνοντας στο πιο γιορτινό mood του χρόνου! Όπως θα δεις, η όμορφη Βάσω επέλεξε κυρίως κόκκινα στολίδια, όμως δεδομένου του μεγέθους του δεν το έχει ολοκληρώσει ακόμα.

Η Ιλένια Ουίλιαμς απολαμβάνει μαγικές στιγμές στο σπίτι της, δείχνοντας μας το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έφερε τα Χριστούγεννα πολύ νωρίς στο σπίτι του! Ο γνωστός παρουσιαστής χαίρεται να χαλαρώνει στον καναπέ με λαχταριστό φαγητό, καλό κρασί και… χριστουγεννιάτικο στολισμό!

Ο Κώστας Μαρτάκης μένει σπίτι… και μας εύχεται “Και του χρόνου με υγεία και όλοι μαζί”!

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετά τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, βγήκε από την καραντίνα και πλέον μπορεί να περνάει ξανά μαγικές στιγμές με τα παιδιά της! Το βράδυ της Κυριακής, μαμά και κόρες στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τα κορίτσια να είναι άκρως ενθουσιασμένες για τα Χριστούγεννα! “Η (photobomber) Βικτώρια τσίριζε «ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ» και αυτό φτάνει για να ξεχάσω πως εμένα ήταν το χειρότερο στόλισμα δέντρου της ζωής μου, εν μέσω πανδημίας, λοκντάουν και γενικότερης αβεβαιότητας για το μέλλον. *Διότι τι είναι τα Χριστούγεννα αν όχι μια γλυκιά ψευδαίσθηση πως όλα θα πάνε καλά; Merry Christmas εβριμπόντι” σχολίασε γεμάτη χαρά στα social media.

Η Μπέττυ Μαγγίρα πέρασε ένα μαγικό βράδυ Κυριακής, μαζί με τις κόρες της να κοιτούν το εντυπωσιακό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν οικογενειακώς!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss