It’s DIY time: 5 scrub ποδιών για να πεις «αντίο» στα ξηρά πέλματα

Χωρίς διαπραγματεύσεις το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου! Όχι μόνο μπορείς να απολαύσεις τα καταγάλανα νερά της θάλασσας, να αποκτήσεις την απόλυτη ηλιοκαμένη επιδερμίδα και να βάλεις τα αγαπημένα σου, δροσερά ρούχα, αλλά φυσικά μπορείς να φορέσεις τα καινούργια high heels που είχες αγοράσει, και περίμενες τόσο να έρθει το καλοκαίρι για να τα βάλεις!
Το καλοκαίρι έχει τόσα και άλλα τόσα καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πέλματά μας… δεν έχουν την ίδια άποψη. Οι εξορμήσεις στη θάλασσα συνεπάγονται με γυμνά πόδια, να «περπατούν» στην άμμο και στις πέτρες και αυτή είναι η αιτία που τα πέλματα των ποδιών σου το καλοκαίρι δεν έχουν καμία σχέση με τον χειμώνα, αφού γίνονται ξηρά.

Nails alert: 5 tips για να σταματήσεις να τρως τα νύχια σου
Το scrub ποδιών είναι η απάντηση για να πεις αντίο στα ξηρά πέλματα!
Άλλος ένας λόγος που βλέπεις τα πέλματα των ποδιών σου πιο ξηρά κατά την καλοκαιρινή περίοδο είναι τα πέδιλα. Ναι, καλά διάβασες μπορεί το καλοκαίρι να είναι η εποχή των ανοιχτών παπουτσιών και να βάζουμε στην άκρη τα sneakers μιας και δεν μπορούμε ούτε στη σκέψη να τα φορέσουμε, αλλά τα πέλματα των ποδιών μας με αυτά φτάνουν να… ζητούν βοήθεια.
[embedded content]
Τον χειμώνα βάζεις ενυδατική κρέμα στα πόδια σου, τις κάλτσες σου and that’s it! Τα πόδια σου αμέσως θρέφονται και είναι πιο ενυδατωμένα από ποτέ. Το καλοκαίρι δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι και τόσο απ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss