It’s time for Beauty, με τo ολοκαίνουργιο ΚΙΚΟ MILANO ελληνικό eshop…

…αλλά και με 2 νέα φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη!

Είσαι έτοιμη να περιηγηθείς στο e-shop της ΚΙΚΟ Milano και να εξερευνήσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα, όποτε εσύ το επιθυμείς;  
Λίγα μόνο clicks σε χωρίζουν από το να τα κάνεις δικά σου!  Το e-shop της ΚΙΚΟ Milano www.kikocosmetics.gr , με ελληνική πλέον διαχείριση,  είναι επιτέλους εδώ, εξυπηρετώντας τους καταναλωτές για αποστολές εντός Ελλάδας, με άμεση παράδοση παραγγελιών και με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 35€ !

Αναζήτησε μοναδικά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στον χώρο της κοσμητολογίας. Δώσε χρώμα στην ζωή σου και περιποιήσου τον εαυτό σου όπως πραγματικά του αξίζει, βρίσκοντας αυτό που σου ταιριάζει μέσα σε μία πλούσια γκάμα προϊόντων μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου και σώματος αλλά και αξεσουάρ.

Και μην ξεχνούμε πως, μέσω του πλέον ελληνικού eshop, έχεις την δυνατότητα να ενημερώνεσαι και για τις νέες συλλογές με μοναδικά limited edition προϊόντα, ιδανικά για την εκάστοτε περίοδο του χρόνου ώστε να είσαι πάντα on trend!

Επιπλέον, η ΚΙΚΟ Milano μοιράζεται μαζί μας μυστικά και συμβουλές ομορφιάς για να πετύχουμε τα πιο απίθανα μακιγιάζ, ακολουθώντας τα βήματα που μας προτείνουν οι ειδικοί make-up artists. Αρκεί να επιλέξουμε στο menu -> BEAUTY TIPS και….όλα τα μυστικά θα αποκαλυφθούν.

Όσο για τους KIKO lovers που προτιμούν το shopping σε φυσικά καταστήματα, μπορούν να ανακαλύψουν τον κόσμο της ΚΙΚΟ Milano και στα 2 νέα καταστήματα που λειτουργούν πλέον στην Θεσσαλονίκη! Επισκέψου το νέο KIKO Milano store στον 2ο όροφο του Mediterranean Cosmos αλλά και το Pop Up store του Notos στη στοά Χιρς στο κέντρο της πόλης και ενημερώσου, γνώρισε και επίλεξε μεταξύ μοναδικών καλλυντικών προϊόντων που είναι ιδανικά για την δική σου εμφάνιση και προσωπικότητα. Και, για τους κατοίκους και για τους επισκέπτες της Αττικής, το κατάστημα ΚΙΚΟ Μilano στο The Mall Athens είναι και πάλι ανοικτό για να υποδεχτεί τους φίλους του brand από τις 18 Ιανουαρίου.

 Και πάντα να θυμάσαι… BE WHAT YOU WANT TO BE!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss