Jade roller: Εσύ ακόμα να το εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου;

Πρόκειται για ένα beauty tool που θα σε κάνει κυριολεκτικά να… λάμπεις ολόκληρη!

Ποια είναι η καθημερινή επιθυμία και λαχτάρα της κάθε γυναίκας; Να ξυπνά το πρωί και όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη να βλέπει ένα υγιές, καθαρό και λαμπερό δέρμα που αποπνέει φρεσκάδα και νεότητα. Γι’ αυτό, άλλωστε, κάθε μία από εμάς ξεκινά από νεαρή ηλικία την περιποίηση και «χτίζει» μια πρωινή και βραδινή beauty routine.

Για σκέψου… Πόσες κρέμες, ορούς ή μάσκες ομορφιάς έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα; Μία που σου πρότεινε η κολλητή σου φίλη, μία άλλη που φορά πιστά εδώ και χρόνια η μαμά σου και πάει λέγοντας. Κάπως έτσι, έχεις δημιουργήσει τη δική σου beauty routine, αλλά υπάρχουν φορές που συνεχίζεις να μη βλέπεις αποτελέσματα και αναρωτιέσαι τι να κάνεις. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προμηθευτείς ένα jade roller, να το κάνεις μέρος της ρουτίνας σου και να καταλάβεις και να εκτιμήσεις τη μεγάλη αξία του και τα αποτελέσματά του στην επιδερμίδα σου. Τι είναι, όμως, το jade roller; Είναι το απόλυτο beauty tool με ένα ή δύο rollers, το οποίο είναι κατασκευασμένο από νεφρίτη και μπορεί να κάνει θαύματα στην όψη της επιδερμίδας σου.

Το jade roller γυμνάζει τους μύες του προσώπου, τονώνει τη μικροκυκλοφορία, χαρίζοντας στο πρόσωπο μια πιο σφριγηλή, λεία και λαμπερή όψη, μειώνει την κατακράτηση, που προκαλεί πρήξιμο στο πρόσωπο και τα μάτια, ενώ συμβάλλει και στη μείωση των μαύρων κύκλων και των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Επιπλέον, συσφίγγει τους πόρους όσο το κυλάς από το ένα σημείο του προσώπου στο άλλο, ενώ βοηθά τα προϊόντα που έχεις ήδη απλώσει στο πρόσωπο να απορροφηθούν σε βάθος. Και όχι μόνο… Ένα μασάζ προσώπου με jade roller μπορεί να είναι ο απόλυτος τρόπος να χαλαρώσεις και να μειώσεις τα επίπεδα στρες, τα οποία- πολλές φορές- είναι υπεύθυνα για δερματικές παθήσεις, όπως το έκζεμα ή η ακμή.

Πώς θα κάνεις, όμως, σωστά μασάζ με jade roller; Το παρακάτω βίντεο θα σου δείξει βήμα- βήμα πώς μπορείς να το χρησιμοποιείς. Στην ουσία, θα πρέπει να απλώσεις ένα λαδάκι στο πρόσωπο και με ανοδικές κινήσεις να κάνεις μασάζ. Τον μεγαλύτερο νεφρίτη θα χρησιμοποιήσεις στις μεγάλες επιφάνειες του προσώπου (μάγουλα, μέτωπο κλπ.), ενώ με τον μικρό νεφρίτη θα κάνεις απαλές κινήσεις κάτω από τα μάτια, στο μουστάκι και γενικά στα πιο στενά σημεία του προσώπου. Πάτα, λοιπόν, το play, παρακολούθησε προσεκτικά τις κινήσεις και αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις αυτό το υπέροχο εργαλείο ομορφιάς, κάνε scroll στην παρακάτω gallery για να δεις τα καλύτερα jade rollers που κυκλοφορούν στην αγορά. Μόλις το κάνεις μέρος της ρουτίνας ομορφιάς σου θα δεις τεράστια αποτελέσματα και… θα μας ευγνωμονείς. Trust us!

Διάβασε ακόμα: Αποκλειστικό! Η Μπέττυ Μαγγίρα μάς μίλησε για το νέο της κούρεμα και τα μυστικά ομορφιάς της

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss