Jade roller: Σε τι διαφέρουν το ροζ, το μοβ και το πράσινο roller;

Δεν είναι όλα για την ίδια χρήση!

Το jade roller είναι ένα εργαλείο ομορφιάς, που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει μέσα στο νεσεσέρ της. Προσφέρει πολλά, άλλωστε, στην επιδερμίδα μας. Πώς να μην το αγαπάμε; Τονώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος, γυμνάζει τους μύες του προσώπου, μειώνει το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών και παράλληλα χαρίζει λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Άσε που βοηθά τα skincare προϊόντα να απορροφηθούν ακόμα και από τα βαθύτερα στρώματα του δέρματός μας.

Σίγουρα, ωστόσο, θα έχεις κι εσύ αναρωτηθεί γιατί υπάρχουν διαφορετικά χρώματα jade roller. Είναι το ίδιο να χρησιμοποιήσεις το ροζ, το μοβ ή το πράσινο roller, ή όχι; Φυσικά και δεν είναι το ίδιο. Το κάθε ένα προσφέρει διαφορετικά οφέλη και καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Για δες πιο αναλυτικά παρακάτω…

Πράσινο roller

Χαρακτηρίζεται εδώ και αιώνες ως η «πέτρα του παραδείσου». Ο νεφρίτης, από τον οποίο είναι κατασκευασμένο το πράσινο jade roller, προσφέρει ανακουφιστικά vibes, θετικότητα και ηρεμία στην επιδερμίδα, την κάνει να λάμπει, να εκπέμπει φρεσκάδα και νεότητα, ενώ εξισορροπεί και τις δυσχρωμίες του προσώπου. Χάρη, λοιπόν, σε αυτήν την αναζωογονητική ενέργειά του συστήνεται να χρησιμοποιείται το πρωί, ώστε το δέρμα να είναι από την πρώτη στιγμή που θα σηκωθείς από το κρεβάτι σου ανανεωμένο.

roz roller

Photo credit: @skinsapiens

Rose Quartz Facial Roller

Η πέτρα από την οποία είναι φτιαγμένο το ροζ jade roller λέγεται ροζ χαλαζίας και αντιπροσωπεύει την αγάπη, την ομορφιά και την καθαρή ενέργεια. Χαρακτηρίζεται ως «πέτρα της αγάπης» και «δουλεύει» για να τονώσει τη φυσική ομορφιά σου, να απαλύνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και να συσφίξει την επιδερμίδα σου. Ιδανικά, καλό είναι να χρησιμοποιείται το βράδυ, γιατί ξεκουράζει το δέρμα και βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των κρεμών ή serum που έχεις απλώσει.

mov roller

Photo credit: @kiloalta_

Μοβ roller

Ο αμέθυστος, από τον οποίο είναι φτιαγμένο το μοβ roller, αποβάλλει την αρνητική ενέργεια και την ένταση από το μυαλό και το σώμα μας. Συστήνεται να χρησιμοποιείται για αποτοξίνωση της επιδερμίδας, αλλά και για να καταπραΰνει φλεγμονές και κοκκινίλες του δέρματος. Γι’ αυτό, άλλωστε, είναι ιδανικό για επιδερμίδες που έχουν τάση ακμής.

Διάβασε ακόμα: Το τέλειο beauty trick για να είσαι λαμπερή σε κάθε Zoom meeting

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss