Jeep: Wards 10 Best Engines and Propulsion Systems – FleetNews

Οι κινητήρες της Jeep για 12η συνεχόμενη χρονιά πρωταγωνιστούν στο θεσμό Wards 10 Best Engines and Propulsion Systems.

Δύο πανίσχυρες και παράλληλα εξαιρετικά αποδοτικές κινητήριες μονάδες της Jeep® κυριάρχησαν στο φετινό θεσμό Ward’s 10 Best Engines Propulsion Systems, τη σημαντικότερη διάκριση σε αυτό τον τομέα στις ΗΠΑ. Πρόκειται για το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe, το οποίο εφοδιάζει τα νέα Grand Cherokee 4xe και Wrangler 4xe και το Hurricane, το νέο Twin Turbo 6κυλινδρο σε σειρά 3λιτρο σύνολο που εφοδιάζει το Grand Wagoneer. Οι νέες διακρίσεις συνεχίζουν ένα σερί 12 ετών όπου η Jeep πρωταγωνιστεί στο θεσμό World’s 10 Best Engines and Propulsion Systems.

«Οι πελάτες μας είναι πολύ ξεκάθαροι σχετικά με τις προσδοκίες που έχουν από τα οχήματά μας. Τα συστήματα 4xe και Hurricane προσφέρουν κορυφαία απόδοση για μοναδικές δυνατότητες εντός και εκτός δρόμου. Την ίδια στιγμή διαθέτουν χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Η ισχυρή ζήτηση για τα Plug-in Hybrid μοντέλα 4xe και το Grand Wagoneer με τον κινητήρα Hurricane δείχνει αναμφίβολα ότι προσφέρουμε αυτό ακριβώς που περιμένουν από εμάς οι πελάτες μας.», δήλωσε ο Micky Bly, Επικεφαλής σε παγκόσμιο επίπεδο των κινητηρίων συνόλων του Ομίλου Stellantis.
Τα εξηλεκτρισμένα και με μεγαλύτερη αποδοτικότητα κινητήρια σύνολα παίζουν σημαντικό ρόλο στο στρατηγικό πλάνο Dare Forward 2030, το οποίο δεσμεύει τη Stellantis να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 50% μέχρι το 2030 και να οδηγήσει την αυτοκινητοβιομηχανία προς την ουδετερότητα άνθρακα μέχρι το 2038.
Το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe εκτός από την υψηλή απόδοση και αποδοτικότητα, δίνει για πρώτη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss