Jennifer Connelly: Η πρωταγωνίστρια του “Top Gun: Maverick” και η beauty ρουτίνα της | Vita.gr

Τα must haves της καθημερινής της περιποίησης της Jennifer Connelly
«Χρησιμοποιώ κάθε βράδυ μία πλούσια αντιγηραντική κρέμα που διεγείρει το κολλαγόνο ενώ το πρωί, μια ενυδατική κρέμα πολλαπλής δράσης, που προστατεύει από τις ακτίνες UV. Από τότε που τα απλώνω στην επιδερμίδα μου συστηματικά έχω δει  μεγάλη βελτίωση. Επίσης όταν είμαι σε μέρη που έχει πολύ κρύο, όπως ο Καναδάς, ενυδατώνω εντατικά μάτια και χείλη».
Για τα διάσημα φρύδια της
«Δεν πηγαίνω σε κάποια ειδικό για να τους φτιάξω το σχήμα. Απλά βγάζω μόνη μου κάποιες τριχούλες που ξεφεύγουν από το κυρίως τόξο. Η μοναδική φορά που τα είχα τριμάρει ήταν για τις ανάγκες της ταινίας “A Beautiful Mind”».
Δείτε επίσης: Βουτιές με ασφάλεια
Πώς περιποιείται τα μαλλιά της
«Δεν αφιερώνω πολλή ώρα. Συνήθως τα διατηρώ μακριά, και αποφεύγω τις βαφές και τις πολλές τεχνικές διεργασίες. Μόνο μία φορά τα έχω βάψει ξανθά για τις ανάγκες ενός ρόλου. Ωστόσο πού και πού επισκέπτομαι το κομμωτήριο και κάνω μία hair gloss θεραπεία. Επιπλέον, παίρνω κάποια συμπληρώματα διατροφής που ενισχύουν το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια».
Η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς
«Η Judy Chin, η μακιγιέζ που δουλεύω μαζί της εδώ και αρκετά χρόνια, μου δίδαξε πώς να καλύπτω ένα σπυράκι με διαφορετικές αποχρώσεις μέικ απ, αντί για έναν τόνο κονσίλερ. Επίσης η νταντά των παιδιών μου, μου σύστησε μία ενυδατική μάσκα προσώπου με μακαντάμια και μέλι, την οποία ακόμα χρησιμοποιώ ».
Μυστικά ομορφιάς που απολαμβάνει
«Δεν επισκέπτομαι συχνά ι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss