Jessie J: Η σπαρακτική ανάρτηση της για την αποβολή της

Η Jessie J έχασε το μωρό που κυοφορούσε και έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τα λόγια της να ραγίζουν καρδιές.

Τα συγκινητικά λόγια της Jessie J

«Μέχρι χθες το απόγευμα φοβόμουν τη σκέψη να περάσω τη συναυλία χωρίς να “σπάσω”»

Αρχικά, στην ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Χθες το πρωί γελούσα με μια φίλη μου λέγοντας “σοβαρά όμως πώς θα περάσω τη συναυλία μου στο Λος Άντζελες αύριο το βράδυ χωρίς να πω σε όλο το κοινό ότι είμαι έγκυος;”. Μέχρι χθες το απόγευμα φοβόμουν τη σκέψη να περάσω τη συναυλία χωρίς να “σπάσω”».

«Νιώθω ότι δεν έχω κανέναν έλεγχο των συναισθημάτων μου»

Και συμπλήρωσε: «Αφού πήγα για την 3ο υπέρηχο και μου είπαν ότι δεν υπήρχε πλέον καρδιακός παλμός. Αυτό το πρωί. Νιώθω ότι δεν έχω κανέναν έλεγχο των συναισθημάτων μου. Μπορεί να μετανιώσω που το δημοσίευσα. Μπορεί να μην. Βασικά δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να τραγουδήσω απόψε».

«Έχω κάνει 2 παραστάσεις σε 2 χρόνια και το χρειάζεται η ψυχή μου»

Αμέσως μετά, η Jessie J πρόσθεσε: «Όχι επειδή αποφεύγω τη θλίψη ή τη διαδικασία, αλλά επειδή ξέρω ότι το τραγούδι απόψε θα με βοηθήσει. Έχω κάνει 2 παραστάσεις σε 2 χρόνια και το χρειάζεται η ψυχή μου. Ακόμη περισσότερο σήμερα. Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι θα σκεφτούν ότι πρέπει απλώς να το ακυρώσω. Αλλά αυτή τη στιγμή έχω σαφήνεια σε ένα πράγμα. Ξεκίνησα να τραγουδάω όταν ήμουν μικρή από χαρά, για να γεμίσω την ψυχή μου και ως “θεραπεία” για να αγαπήσω για τον εαυτό μου, αυτό δεν έχει αλλάξει ποτέ και πρέπει να το επεξεργαστώ με τον τρόπο μου».

«Γνωρίζω τον εαυτό μου και ξέρω ότι θα μιλούσα για αυτό στη σκηνή γιατί αυτή είμαι»

Και τόνισε: «Θέλω να είμαι ειλικρινής και αληθινή και να μην κρύβω αυτό που νιώθω. Μου αξίζει αυτό. Θέλω να είμαι όσο μπορώ αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο για το κοινό, αλλά και για μένα και το μωρό μου που το έκανε το καλύτερο. Γνωρίζω τον εαυτό μου και ξέρω ότι θα μιλούσα για αυτό στη σκηνή γιατί αυτή είμαι. Αντί λοιπόν για μια δακρύβρεχτη συναισθηματική ομιλία προσπαθώντας να εξηγήσω την ενέργειά μου. Αυτό αισθάνεται πιο ασφαλές».

«Το να μείνω έγκυος ήταν ένα θαύμα από μόνο του και μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ και ξέρω ότι θα ξαναζήσω»

«Αποφάσισα να κάνω μωρό μόνη μου. Γιατί είναι το μόνο που ήθελα ποτέ και η ζωή είναι μικρή. Το να μείνω έγκυος ήταν ένα θαύμα από μόνο του και μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ και ξέρω ότι θα ξαναζήσω. Είμαι ακόμα σε σοκ, η θλίψη είναι συντριπτική. Αλλά ξέρω ότι είμαι δυνατός και ξέρω ότι θα είμαι εντάξει», πρόσθεσε η Jessie J.

«Μπορεί να κάνω λιγότερα αστεία, αλλά η καρδιά μου θα είναι στο δωμάτιο»

«Ξέρω επίσης ότι εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν νιώσει αυτόν τον πόνο και πολύ χειρότερο. Νιώθω συνδεδεμένη με όσους από εσάς γνωρίζω και με αυτούς που δεν ξέρω. Είναι το πιο μοναχικό συναίσθημα στον κόσμο. Θα σας δω λοιπόν απόψε LA. Μπορεί να κάνω λιγότερα αστεία, αλλά η καρδιά μου θα είναι στο δωμάτιο» κατέληξε να γράψει η τραγουδίστρια στην ανάρτηση της στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση της

Ποια είναι η Jessie J

Η Jessica Ellen Cornish, περισσότερο γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Jessie J, γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1988 στο Λονδίνο. Είναι τραγουδίστρια και στιχουργός.

Ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 11 ετών, με έναν ρόλο στο μιούζικαλ του «West End Whistle Down the Wind». Στη συνέχεια, φοίτησε στο BRIT School προτού υπογράψει συμβόλαιο με την Gut Records και προχωρήσει σε συμφωνία με την Sony/ATV Music Publishing.

Μετά την υπογραφή συμβολαίου με την Republic Records, η Jessie J απέκτησε φήμη μετά την κυκλοφορία του πρώτου της single «Do It Like a Dude».

Το επόμενο single «Price Tag» κατέκτησε την πρώτη θέση στα charts σε δεκαεννιά χώρες συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και ακολούθησε η κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου, «Who You Are» (2011), που κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Άλλα γνωστά singles της από τον δίσκο θεωρούνται τα εξής:

  • «Nobody’s Perfect»,
  • «Who You Are»,
  • «Domino» και
  • «Laserlight».

Τα παραπάνω μπήκαν όλα μέσα στις δέκα πρώτες θέσεις στα UK Singles Chart, κάνοντας την Jessie J την πρώτη Βρετανίδα καλλιτέχνη που να έχει έξι singles στο top10 από τον ίδιο δίσκο.

Το «Domino» απέκτησε επιπλέον διεθνή φήμη, καθώς κατέκτησε την έκτη θέση στο Billboard Hot 100 των ΗΠΑ και έγινε το δεύτερο single που κατέκτησε την πρώτη θέση στο ΗΒ.

Τον Ιούνιο 2012, η Jessie J συμμετείχε στο Diamond Jubilee Concert της βασίλισσας Ελισάβετ έξω από το Παλάτι του Μπάκινγχαμ καθώς και στην τελετή λήξης των Θερινών ΟΑ 2012 στο Λονδίνο, στις 12 Αυγούστου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss