Οι Judas Priest και Iron Maiden θα τα κάνουν “λίμπα” στο Rockwave!

Πρίν απο λίγες μέρες ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η  επιστροφή των Iron Maiden στήν Ελλάδα μετά απο 7 χρόνια. Οι Maiden παίρνουν ξανά τούς “δρόμους” το 2018 με μια σειρά από σόου σε φεστιβάλ και αρένες στην Ευρώπη, με την Legacy Of The Beast World Tour ξεκινώντας από το Ταλίν της Εσθονίας στις 26 Μαϊου και τελειώνοντας στην o2 Arena, στο Λονδίνο στις 10 Αυγούστου.

Και εκεί που οι Έλληνες metalheads έκαναν τις κινήσεις τους και προμηθεύτικαν τα είσητηριά τους …και νόμιζαν πως ολα τελείωσαν, έρχεται η ανακοίνωση συμμετοχής των Judas Priest στο «Rockwave Festival 2018», και όλοι πλέον μετρούν αντίστροφα μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε παρακάτω λεπτομέρειες, καθώς και τις τιμές των εισιτηρίων για τις πρώτες μέρες της προπώλησης.

Σας φαίνεται μακριά …αυτός ο Ιούλιος;

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Οι JUDAS PRIEST επιστρέφουν για να φέρουν έναν heavy metal σεισμό ισοπεδώνοντας το TerraVibe!

Γυρίστε τα ρολόγια σας από τώρα στην Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 και προετοιμαστείτε για ένα από τα καλύτερα shows που έχουν συμβεί ποτέ!

Judas Priest! Heavy Metal! Έννοιες ταυτόσημες για πάνω από 40 χρόνια στην πορεία του συγκροτήματος και του μουσικού ιδιώματος που μετρά εκατομμύρια σκληροπυρηνικούς fans στον πλανήτη!

Το 1969 κάπου στο Birmingham έμελλε να αλλάξει ο ρους της ιστορίας του heavy metal όταν οι Judas Priest σχηματίστηκαν. Κάποια χρόνια αργότερα μετά από αλλαγές στο Line –up και προεξάρχοντες τους Rob Halford, Glenn Tipton, KK Downing & Ian Hill οι Priest μπαίνουν στη δισκογραφία κυκλοφορώντας τους πρώτους επίσημους δίσκους της μπάντας “Rocka Rolla” & “Sad Wings of Destiny” το 1974 και το 1976 αντίστοιχα. Ακολούθησαν τα “Sin after Sin”, “Stained Glass” και “Killing Machine” την ίδια δεκαετία μέχρι την heavy metal έκρηξη της δεκαετίας του 1980, όταν το συγκρότημα κυκλοφόρησε σειρά μνημειωδών αριστουργημάτων όπως τα Βritish Steele, Screaming for Vengeance & Defenders of the Faith, τη στιγμή που τα “Breaking the Law”, Living After Midnight”, “You’ve got another thing coming”, “The Sentinel” “Electric Eye” έγιναν ύμνοι στα χείλη όλων των metalheads.

Δίνοντας Headline shows στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου οι Priest εξαργύρωσαν τη δημοτικότητα τους, αποκτώντας παράλληλα τη φήμη
ενός από τα καλύτερα live groups στην υφήλιο. Στις αρχές του 1990 όταν η παγκόσμια μουσική σκηνή είχε στρέψει το βλέμμα της στο grunge, οι Judas Priest δώσανε το φιλί της ζωής στη φθίνουσα πορεία του heavy metal κυκλοφορώντας ένα από τα καλύτερα albums του ιδιώματος. Περί “Painkiller” ο λόγος, ενόσω η πολύπαθη θέση του drummer βρήκε στο πρόσωπο του Scott Travis ένα αναντικατάστατο μέλος.

Αδιαμφισβήτητοι ηγέτες του heavy metal οι Judas Priest δε σταμάτησαν στιγμή να εξαπολύουν εύφλεκτα κιθαριστικά solo μεταξύ σφύρας και άκμονος να διαλύουν drum-kits και να τεστάρουν τις αντοχές των φωνητικών χορδών μας με τον metal god Rob Halford πίσω από το μικρόφωνο. Η παρουσία και η επιρροή τους παραμένει υψηλή όπως αποδεικνύει το γεγονός πως το Nostradamus που κυκλοφόρησε το 2008, σκαρφάλωσε πιο ψηλά από κάθε άλλο δίσκο του συγκροτήματος στα charts. Το 2010 κέρδισαν το Grammy για την “Best Metal Performance”, την ώρα που εμφανίστηκαν μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες κόσμου στην “Epitaph” περιοδεία τους ανάμεσα στο 2011 και το 2012, ενώ ο πιο πρόσφατος δίσκος τους “Redeemer of the Souls” βρέθηκε σε κάθε ενημερωμένη λίστα με τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς που έφυγε, φτάνοντας στην 6η θέση του Billboard top 200 για πρώτη φορά στην ιστορία των Judas Priest

Εν αναμονή του νέου 18ου επίσημου δίσκου με τίτλο “Firepower” για το οποίο έχει οριστεί έτος κυκλοφορίας το 2018 θα στηθεί ένα heavy metal προσκύνημα με ενδιάμεσο σταθμό το Rockwave Festival την Πέμπτη 19 Ιουλίου στο TerraVibe Park!

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Did you guess the number?
It was 666 the number of the beast

Οι IRON MAIDEN θα φέρουν έναν heavy metal σεισμό ισοπεδώνοντας το TerraVibe!

Γυρίστε τα ρολόγια σας από τώρα στην Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 και προετοιμαστείτε για ένα από τα καλύτερα shows που έχουν συμβεί ποτέ!

Σε συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης παγκόσμιας περιοδείας τους το 2016-17 για την προώθηση του 16ου studio album The Book Of Souls, οι IRON MAIDEN θα βγουν ξανά στο δρόμο το 2018 με μια σειρά από σόου σε φεστιβάλ και αρένες στην Ευρώπη, με την Legacy Of The Beast World Tour ξεκινώντας από το Ταλίν της Εσθονίας στις 26 Μαΐου και τελειώνοντας στην o2 Arena, στο Λονδίνο στις 10 Αυγούστου. Παρασκευή 20 Ιουλίου, Rockwave Festival στο Terra Vibe Park. Το πλήρες πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής περιοδείας είναι αναρτημένο στο ironmaiden.com και η περιοδεία αναμένεται να συνεχιστεί και το 2019.

Το κόνσεπτ του Legacy Of The Beast World Tour είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο mobile game και το κόμικ των Maiden και το design του stage set θα συμπεριλαμβάνει μια πληθώρα από διαφορετικούς αλλά συνδεδεμένους «κόσμους», με τη set list να καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από υλικό των 80’s και πολλές εκπλήξεις από τα πιο πρόσφατα album τους, δημιουργώντας μια ποικιλία.

Ο μάνατζερ των Maiden, Rod Smallwood, εξηγεί:

«Όπως γνωρίζουν οι φανς, ακολουθούμε μια συγκεκριμένη γραμμή περιοδείας από τότε που ο Bruce κι ο Adrian επανήλθαν στους Maiden στην αρχή της χιλιετίας, εναλλάσσοντας περιοδείες για νέες κυκλοφορίες με “History/Hits” περιοδείες. Απολαμβάνουμε να δουλεύουμε με αυτό τον τρόπο για πολλούς λόγους, κυρίως επειδή δίνεται η δυνατότητα στη μπάντα να παίζει και νέο υλικό αλλά και τα παλιά αγαπημένα που ξέρουμε ότι οι φανς θέλουν να ακούν. Τα πράγματα παραμένουν φρέσκα. Όχι μόνο για τους φανς, αλλά και τη μπάντα.

Για την συγκεκριμένη περιοδεία αποφασίσαμε να βασίσουμε τη θεματολογία μας στο the Legacy Of The Beast όνομα καθώς ταιριάζει ιδανικά στους σκοπούς μας δίνοντας την ευκαιρία να γίνουμε δημιουργικοί αλλά και να κάνουμε λίγο πλάκα ειδικά με τον Eddie! Δεν θέλω να αποκαλύψω περισσότερα αυτή την στιγμή αλλά δουλεύουμε σε ένα στήσιμο με πολλά διαφορετικά stages που θα ακολουθούν αισθητικά την Iron Maiden παράδοση και ελπίζουμε να δώσουμε στους fans μια φανταστική εμπειρία, όταν έρθουν να δουν αυτό το special show!»

Rockwave 2018 is calling

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018: Judas Priest

Παρασκευή 20 Ιουλίου: Iron Maiden

Τις πρώτες μέρες τα εισιτήρια κοστίζουν 49€ ανά ημέρα.

Τα εισιτήρια διημέρου κοστίζουν 88€.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Θεσσαλονίκη
Μusicland, Μητροπόλεως 102, τηλ 2310264880

Σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ COSMOTE (σε όλη την Ελλάδα)
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:www.tickethouse.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss