Η Justice League, ενώνεται σε εναν κόσμο χωρίς “ελπίδα”, στο νεο εντυπωσιακό trailer

Η ώρα της «Justice League» πλησιάζει. Τα πρώτα ψήγματα μπήκαν ήδη στις ταινίες «Batman v Superman: Danw of Justice» και «Suicide Squad», με τον Bruce Wayne (Batman) να ανταλλάσσει απόρρητες πληροφορίες με την Diana Prince (Wonder Woman) και την Amanda Waller για νέα άτομα με υπερδυνάμεις. Χάρη στην ανιδιοτελή θυσία του Superman, που αποκαθιστά την πίστη του στην ανθρωπότητα, ο Bruce Wayne ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Diana Prince, για να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό.

Είναι το μεγάλο στοίχημα της DC. Μιλάμε φυσικά για το Justice League, την ταινία που συγκεντρώνει κάποιους από τους βασικούς ήρωες του σύμπαντος της, όπως, την Wonder Woman, τον Aquaman, τον Cyborg και τον Flash.

Η Warner Bros. έμεινε πιστή στο ραντεβού της και στήν φετινή New York Comic-Con και έδωσε στη δημοσιότητα το τρίτο και γεμάτο εντυπωσιακές σκηνές trailer του .

Οι Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Ciarán Hinds, Amy Adams, Willem Dafoe, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, και J. K. Simmons, ηγούνται του εντυπωσιακού ανσάμπλ, ενω την σκηνοθεσία είχε και πάλι ο Zack Snyder, ο οποίος τελείωσε τα γυρίσματα αλλά αναγκάστηκε να αποσυρθεί, μετά τα τραγικά γεγονότα του Μαίου και τον θάνατο της κόρης του. Την ταινία ανέλαβε στο κομμάτι του post-production ο Joss Whedon (The Avengers).

Στο χαοτικό trailer θα δείτε σκηνές δράσεις και επικά σκηνικά αλλά και πολλές φιλικές στιγμές μεταξύ των Flash (Ezra Miller), Batman (Ben Affleck), Cyborg (Ray Fisher) και Aquaman (Jason Momoa) και τον Commissioner Gordon του J.K. Simmons.. Φυσικά δεν λείπει η δυναμική παρουσία της Wonder Woman (Gal Gadot), ενω βλέπουμε (σε πιο πολλές σκηνές αυτή την φορά) τον villain της ιστορίας, με το όνομα Steppenwolf (Ciaran Hinds) μαζί με τούς Parademons του.

Η DC προσπαθεί την οικοδόμηση του δικού της σύμπαντος, προσπάθεια που έχει δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα ανάμεσα στούς πολλούς φαν, απόλυτα φυσιολογικό, μετά την κριτική και οικονομική επιτυχία της Wonder Woman.

Ολα όμως θα τα μάθουμε όταν η Λεγεώνα θα ενωθεί στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου του 2017… μέχρι τότε απολαύστε:

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss