Kαράτε: Με απόφαση Πρωτοδικείου απόλυτη ισορροπία στο ΔΣ, Καπράλος ή Βερβεσός για πρόεδρος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε με το Πρωτοδικείο Αθηνών, που σήμερα εκδίκασε τις προσωρινές διαταγές να δίνει τη λύση.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών έκανε δεκτή τη πρόταση του δικηγόρου και μέλους της μειοψηφίας των πέντε μελών του ΔΣ, Παναγιώτη Περάκη, για ίση κατανομή θέσεων στο ΔΣ και ορισμό προέδρου κοινής αποδοχής. Η θέση αυτή αναμένεται να προταθεί στον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο και σε περίπτωση που δεν την αποδεχτεί, στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσό.

Μέχρι σήμερα στο ενδεκαμελές διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΟΚ υπήρχε οριακή πλειοψηφική γραμμή έξι εναντίον πέντε. Μετά από την απόφαση του Πρωτοδικείου στο νέο ΔΣ η ισορροπία θα είναι απόλυτη και ο πρόεδρος θα είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά.

Από τα μέλη της πρώην πλειοψηφίας στο Συμβούλιο παραμένουν ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Κουλουρίδης, ο ταμίας Στέλιος Σκούφιας, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Μακρής και ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής Μάριος Σιταράς, ενώ νέο μέλος θα είναι η Μαρία Χαραλάμπους. Από τους πέντε της πρώην μειοψηφίας οι τέσσερις παραμένουν οι Θεόδωρος Μαργαρίτης-Σιετής, Γιάννης Γιαννέλης, Παναγιώτης Περάκης, Κώστας Μητρόπουλος, ενώ αποχώρησε ο Μανώλης Βαλάσης και στη θέση του τοποθετήθηκε ο Αθανάσιος Φυλακτός.

Επόμενο βήμα ο ορισμός προέδρου, καθώς οι άνθρωποι της ΕΛΟΚ θα επικοινωνήσουν άμεσα με τον Σπύρο Καπράλο για να πληροφορηθούν τις προθέσεις του.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss