Kριτική για την σειρά Roadkill – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


O Peter Lawrence αποτελεί το υπόδειγμα ενός Βρετανού πολιτικού, μιας και παρουσιάζεται σαν τίμιος οικογενειάρχης, ωστόσο όταν αποκαλύπτονται η πραγματική του προσωπική ζωή, τα μυστικά που κρύβει και τα ψέματα που λέει, όλα ανατρέπονται τόσο στην πολιτική, όσο και στην προσωπική του ζωή.

Έχοντας σχηματίσει μια άποψη για την σειρά μετά την ολοκλήρωση της με τα 4 επεισόδια (55 λεπτά το καθένα περίπου) φυσικά να είναι όσο γίνεται κατατοπιστικά και έτσι θα αναφερθούμε στα θετικά και αρνητικά της. Φυσικά ΧΩΡΙΣ SPOILERS.

Η σειρά Roadkill είναι δεδομένο ότι προσπαθεί να συνδυάσει την υπόθεση και τα γεγονότα με τους χαρακτήρες, ενώ προσπαθεί να ενσωματώσει τους ηθοποιούς στα τεκταινόμενα κάτι που ενίοτε πετυχαίνει και άλλοτε όχι τόσο.

Όπως είναι λογικό και επειδή μιλάμε για την σειρά Roadkill που θέλει να εξηγήσει κάποια πράγματα στην αληθινή ιστορία, με τα 4 επεισόδια να έχουν ενδιαφέρουσες πτυχές, σε ένα θέμα που σε κάποια σημεία αναλύεται εντελώς επιδερμικά και… χρονοβόρα και ίσως χρειαζόταν λίγο… μάζεμα.

H παραγωγή γενικά φροντισμένη και οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές με αποκορύφωμα τον φοβερό Hugh Laurie, με την πλοκή να καλύπτει βασικά κομμάτια, ωστόσο μοιάζει να έχει και κάπως τραβηγμένη διάρκεια.

Σε κάποια σημεία νιώθεις ότι θα μπορούσε να εντρυφήσει λίγο περισσότερο, πιο ουσιαστικά και να το πάει λίγο πιο διαφορετικά, μιας και αρχίζει να επαναλαμβάνεται, ωστόσο έχει ενδιαφέρον και οι ερμηνείες κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.

Οι ηθοποιοί κρίνονται ως ικανοποιητικοί, με την εξέλιξη της σειράς σε μερικά σημεία τους βοηθάει σε αυτό και σε κάποια όχι. Πάντως το Roadkill μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε για την συνέχεια, δυστυχώς όμως δείχνει πως θέλει να βάλει παραπάνω χρόνο χωρίς να χρειάζεται, αν και σε αποζημιώνει γενικά, δίνοντας αυτό που περιμένεις.

Υπάρχει όμως και το “παράπονο” πως ενώ το σενάριο είναι καλογραμμένο μοιάζει αρκετά… ξεχειλωμένο, μιας και στην προσπάθεια να ολοκληρωθεί στα 4 επεισόδια, ξεχνάει να σταθεί σε μερικές σημαντικούς παραμέτρους ή προσπερνάει κάποιους άλλους παράγοντες.

Για να συνοψίσουμε μια αξιοπρεπής μίνι σειρά, που ήθελε παραπάνω δουλίτσα σε κάποια κομμάτια ή καλύτερα ένα… σουλούπωμα, έχει ένα στιβαρό πρωταγωνιστή και μια στιβαρή εξέλιξη. Κρίμα, που σε μερικά επεισόδια δεν αξιοποιούνται κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Όπως και να ‘χει πάντως, αξίζει τον χρόνο σας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ★★★☆☆

– Ακόμα, μπορείτε να δείτε:


0

Λεπτά

 

  • Hugh Laurie
  • Helen McCrory 
  • Danny Ashok

Roadkill Trailer


Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss