Kριτική για την ταινία Lost Girls And Love Hotels – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


H Margaret, μια καθηγήτρια που διδάσκει την Αμερικάνικη γλώσσα στο Τόκιο, περιπλανιέται τα βράδια προσπαθώντας να ξεχάσει το οδυνηρό παρελθόν και να ανακαλύψει κάτι καινούργιο στον μυστηριώδη Yakuza με το όνομα Kazu.

Μπορεί οι καλύτερες των προθέσεων να υπήρχαν, αυτό που βγαίνει είναι μια ταινία που αποδεικνύεται μετά από ένα σημείο αχταρμάς, που πραγματικά ενώ έχει τις δυνατότητες να προσφέρει κάτι στον θεατή, χάνει μια μεγάλη ευκαιρία.

To trailer πραγματικά μας προμήνυε για κάτι πολύ ενδιαφέρον και η πλοκή της μας είχε εξιτάρει το ενδιαφέρον, μέχρι φυσικά να την δούμε, μιας και ειδικά στο δεύτερο μισό μπλέκει χωρίς λόγο τα πράγματα.

Για να το πάρουμε από την αρχή, εν μέρει ο σκηνοθέτης επιχείρησε να βάλει την δική του “πινελιά” και η αλήθεια είναι πως για ένα κομμάτι της δεν την λες τόσο αδιάφορη, ωστόσο έχει πολλές filler σκηνές και γενικά πλατειάζει.

Ωστόσο από κει και πέρα, με αποκορύφωμα το χαοτικό δεύτερο μισό που είναι λες και θέλει απλά να γεμίσει τον χρόνο και καταφέρνει να σε κάνει να λες ότι πράγματικά σίγουρα θα μπορούσε να διαχειριστεί αλλιώς μερικές καταστάσεις.

Από την αρχή κάτι δεν κολλάει ωστόσο υπάρχει μια όχι τόσο κακή αισθητική και μερικές σκηνές που σου τραβούν κάπως την προσοχή, αλλά από κεί και πέρα όλα γκρεμίζονται και η ταινία Lost Girls And Love Hotels παίρνει την κάτω βόλτα.

Αντί να έχει μια ένταση, αγωνία και τα συναφή, γίνεται ολοένα και πιο άνευρη με χαρακτήρες που είναι το λιγότερο καρικατούρες και παρόλο που υπήρχε προοπτική για κάτι πρωτότυπο, καταλήγει να γίνει ανιαρή από ένα σημείο και μετά.

Στο πιο κρίσιμο σημείο η ταινία χάνει εντελώς την μπάλα και παρόλο που έχει ενδιαφέρον, μένει αρκετά στάσιμη. H εξέλιξη της ταινίας αποδεικνύεται άνευρη, μην μπορώντας να αξιοποιήσει την πολύ καλή ιδέα της.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο γίνονται κουλουβάχατα, ειδικά στο δεύτερο και πιο κρίσιμο κομμάτι της, με την ταινία Lost Girls And Love Hotels να είχε προοπτικές για κάτι πολύ ενδιαφέρον, αν αξιοποιούσε όσα έπρεπε.

Η ταινία πνίγεται στην μετριότητα, την αμετροέπεια της και ενώ ήδη πάει να εκτροχιαστεί χωρίς να δίνει κάνει στον θεατή, έρχεται και το απογοητευτικό φινάλε να δώσει την χαριστική βολή, χάνοντας μια τεράστια ευκαιρία για την ταινία Lost Girls And Love Hotels, πραγματικά να δώσει κάτι ξεχωριστό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ★✬☆☆☆

– Ακόμα, μπορείτε να δείτε:


0

Λεπτά

 

  • Alexandra Daddario
  • Carice van Houten
  • Takehiro Hira

Lost Girls and Love Hotels Trailer

 


Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss