Kριτική για την ταινία Love And Monsters – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Επτά χρόνια μετά την “Monsterpocalypse”, την εισβολή τεράτων στη γη που άφησαν πίσω τους συντρίμμια, ο Joel Dawson εντοπίζει επιτέλους την κοπέλα του, Aimee, που βρίσκεται σε ένα μέρος 80 μίλια από τη βάση του και αποφασίζει να ξεκινήσει να τη βρει, αψηφώντας τους όποιους κινδύνους βρίσκονται στο δρόμο του. Στο δρόμο θα συναντήσει, μεταξύ άλλων, έναν σκύλο, που θα γίνει ο νέος του σύντροφος στο ταξίδι.

Υπάρχουν ταινίες οι οποίες πραγματικά δεν περιμένεις να σε εντυπωσιάσουν (για τα δεδομένα τους) και να περάσεις τόσο καλά, που να συγχωρέσεις και μερικά… ατοπήματα και τέτοιο παράδειγμα είναι η ταινία Love And Monsters.

Λένε “ποτέ μην κρίνεις το περιεχόμενο από το περιτύλιγμα” και ταιριάζει άψογα στην προκειμένη περίπτωση, μιας και το trailer πραγματικά δεν μας προμήνυε για μια τόσο διασκεδαστική ταινία, που ειδικά αυτή την εποχή έχουμε ανάγκη.

Η ταινία έχει χιούμορ, δράση, μια αίσθηση καλτίλας και άφθονο fun, αλλά σε καμία περίπτωση δεν γίνεται με επιτηδευμένο τρόπο, ενώ παράλληλα νοιάζεσαι για τους χαρακτήρες (όσο αυτό είναι έφικτο φυσικά).

Μπορούμε να πούμε ότι είναι άκρως διασκεδαστική και σίγουρα έχει πράγματα να πεί και ίσως θα μπορούσε να “απλωθεί” κάπως και να μην ολοκληρωθεί κάπως βιαστικά, ωστόσο η ώρα κυλάει πολύ ευχάριστα. Υπάρχουν δράση, γρήγορη εξέλιξη και γενικότερα μια ανά στιγμές σπιντάτη σκηνοθεσία και παρόλο που τα τέρατα είναι (ίσως και ηθελημένα) κακοσχεδιασμένα, δεν σε ενοχλεί αυτό.

Η ταινία Love And Monsters έχει γρήγορο μοντάζ, μια κουλ αισθητική και γενικότερα όλο εκείνο το κλίμα το οποίο σε προδιαθέτει για μια ταινία που θα σε κρατήσει μέχρι τέλους, παίζοντας πολλές φορές έξυπνα με τα κλισέ του θέματος.

Mε ωραίο και σταθερό ρυθμό (και όσο πιο λίγα ψεγάδια), σε όλη την διάρκεια της βλέπεται πολύ ευχάριστα και είναι εύπεπτη, με την ταινία Love And Monsters να είναι εξαιρετικά διασκεδαστική. Οι ηθοποιοί είναι ταιριαστοί σε πολλά σημεία της ταινίας (ο Dylan O Brien κλέβει φυσικά την παράσταση), με την ταινία να κυλάει σαν νεράκι και φυσικά χωρίς πολύ υψηλές απαιτήσεις από ένα σημείο και μετά.

Πολλές φορές το να κάνεις μια ταινία που έχουμε δει στο παρελθόν, μπορεί να κουράσει και η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε υψηλές απαιτήσεις στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο η ταινία μας διέψευσε.

Για να συνοψίσουμε, το Love And Monsters κάνει τον θεατή να περάσει ευχάριστα την ώρα του, χωρίς να κάνει υπερβάσεις αλλά έστω και έτσι σε μια περίεργη κινηματογραφική χρονιά, ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ★★★✬☆

– Ακόμα, μπορείτε να δείτε:


0

Λεπτά

 

  • Dylan O Brien
  • Jessica Henwick
  • Michael Rooker

Love And Monsters Trailer


Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss