Καγιά για Παπαγεωργίου: Γίνεται επίθεση απέναντι μου που δεν μου αρμόζει

Η Βίκυ Καγιά απάντησε για όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το πρόσωπό της στη συνέντευξή που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είναι κουραστικό γιατί προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας»

«Ποιοι είναι οι όλοι που ξέρουν την αλήθεια; Είναι κουραστικό γιατί προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ρωτήστε την ίδια. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν ανταλλάξαμε κακή κουβέντα, δεν υπήρξε ποτέ άσχημο κλίμα, δεν ξέρω τι να σας πω ειλικρινά» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Υπενθυμίζουμε πως, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε πει στην συνέντευξη της στης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show»: «Γιατί με ρωτάτε; Αφού ξέρετε ποια είναι η αλήθεια. Κλείνω ένα θέμα που δεν δημιούργησα και ποτέ δεν με αφορούσε. Επί επαγγελματικού με πλήγωσε το θέμα του “GNTM”, επί προσωπικού δεν κρατάω κακίες μπαίνω στη θέση του άλλου, γιατί μπορεί να φερθούμε με τρόπο που δεν θα έπρεπε».

«Πληγώθηκε ποιος; Από μένα;»

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του «DWTS» είπε: «Πληγώθηκε ποιος; Από μένα; Δεν είχα ποτέ κάποια τέτοια εντύπωση ότι την πείραξε κάτι γιατί είχαμε μια συνεργασία άρτια δύο χρόνια».

«Με πήρε ποτέ τηλέφωνο και δεν της το σήκωσα;»

«Όταν με ενοχλεί κάποιος, θέλω να το λέω στον ίδιο. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία, δεν είχα ποτέ το περιθώριο γενικά» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βίκυ Καγιά απάντησε σ΄αυτό: «Με πήρε ποτέ τηλέφωνο και δεν της το σήκωσα; Όποτε θέλει ας πάρει, εννοείται. Προσπάθησε ποτέ να μου μιλήσει και δεν της σήκωσα το τηλέφωνο; Μου φαίνεται περίεργο το “δεν είχε το περιθώριο να μου μιλήσει”. Ήμασταν δίπλα δίπλα δύο χρόνια».

«Ποιο περιθώριο χρειάζεται για να μιλήσει κάποιος σε κάποιον;»

Και συμπλήρωσε: «Ποιο περιθώριο χρειάζεται για να μιλήσει κάποιος σε κάποιον; Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάγαμε για όλα τα άλλα, κάναμε την πλάκα του αιώνα, ήμασταν στα ταξίδια μέρες ολόκληρες μαζί και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για ποιο λόγο; Αυτό πρέπει να σας το απαντήσει μόνο η ίδια».

«Το τηλέφωνό μου το έχει, τις ευχές μου τις πήρε όταν ξεκίνησε η εκπομπή της»

Η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά είπε επίσης: «Δεν έχω πει ποτέ στο κανάλι “θα πάρετε αυτόν, θα διώξετε τον άλλον”. «Πάντως εγώ» είπε η Βίκυ Καγιά «όταν είχα κάτι να πω στους συνεργάτες μου, πάντα το έλεγα. Το τηλέφωνό μου το έχει, τις ευχές μου τις πήρε όταν ξεκίνησε η εκπομπή της. Την έχω δει ποτέ έξω και δεν την έχω αγκαλιάσει; Είναι σαν να γίνεται πια απέναντί μου μια επίθεση η οποία δεν μου αρμόζει και δεν μου αξίζει γιατί δεν έχω ενοχλήσει άνθρωπο ποτέ».

«Δεν έχω πει ποτέ στο κανάλι “θα πάρετε αυτόν, θα διώξετε τον άλλον”»

«Επί επαγγελματικού με πλήγωσε το θέμα του “GNTM”, επί προσωπικού δεν κρατάω κακίες μπαίνω στη θέση του άλλου, γιατί μπορεί να φερθούμε με τρόπο που δεν θα έπρεπε. Άντεχα και περισσότερο στο “GNTM”, είμαι επαγγελματίας, και κάνω τη δουλειά μου 100%. Είμαι ένα κορίτσι που μου δόθηκε μία ευκαιρία και την άρπαξα από τα μαλλιά» ανέφερε η πρώην κριτής του “GNTM” και παρουσιάστρια του «Style me up», Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Βίκυ Καγιά σχολίασε σχετικά: «Δεν έχω πει ποτέ στο κανάλι “θα πάρετε αυτόν, θα διώξετε τον άλλον”. Μου είπαν ότι δεν θα είναι, έχει πάει στον Alpha. Κάθε φορά το κανάλι αποφασίζει τι θα γίνει και πώς θα γίνει και δεν ρωτάει εμένα».

Δείτε όσα είπε η Βίκυ Καγιά:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss