Και επισήμως στο Mega η Ελεονώρα Μελέτη

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε η φήμη ότι η Ελεονώρα Μελέτη φεύγει από τον Alpha και παίρνει μεταγραφή στο Mega, όπως και ανακοινώθηκε.

To πρωί της Πέμπτης με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Mega καλωσορίζει και επίσημα στην οικογένειά του την Ελεονώρα Μελέτη.

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του MEGA.

Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια γεμάτη και δημιουργική σεζόν», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Mega.

Πριν λίγες μέρες και η Ελεονώρα Μελέτη με ανάρτησή της στο Istagram είχε προϊδεάσει το κοινό για τη μεταγραφή της.

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που τα βλέπουμε όλα άσπρα. Άλλες πάλι φορές τα βλέπουμε όλα μαύρα. Είτε γιατί έτσι είμαστε, είτε γιατί έτσι μας είπαν. Αν κ βέβαια έως ότου γνωρίσουμε τους εαυτούς μας, συνήθως είμαστε αυτό που μας λένε… μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως τελικά μπορεί κάπου στη μέση να υπάρχει κ το γκρι… με αυτό το «αινιγματικό» ποστ, θέλω να μοιραστώ ένα τσικ από τη μεγάλη χαρά που έχω για κάτι που έρχεται… το ήθελα καιρό, πολλοί από εσάς με παροτρύνατε να το τολμήσω. Να ξέρετε πως εσείς, αυτοί οι ωραίοι τύποι, με πείσατε να κάνω το βήμα. Σε λίγο τα νεότερα! Μήπως μπορείτε να μαντέψετε τι έρχεται?», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss